Schultz Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 O parte din echipa Kamikaze a avut week-end-ul trecut treaba importanta, care a anulat orice alta varianta de petrecere a week-end-ului. (aici scuze personale pentru Miron, stie el de ce...) Si fiind noi in deplasare, dupa ce ne-am "batut" cu autoritatile care au vrut sa inchida Transfagarasanul, am tinut la spiritul de competitie al grupului si am luat cam tot ce se putea din Serbarile Zapezii de la Balea Lac :ha: Asa ca primele diplome de loc 1 (am gresit?) ale grupului Kamikaze au fost cucerite de gruparea Orly4x4, Vitalies, Cristiblondu si subsemnatul in acest week-end. Au mai fost si multe diplome de loc 2, Natalie inclusiv, poate le pune Vitalie. Nota despre lupta de pe Transfagarasan: drumul e liber de zapada, fara probleme de circulatie, temperaturi de 20 de grade de ceva timp, va dati seama ca se poate circula fara nici o problema; insa mareata clasa conducatoare a tarii (ca aia de la drumuri si poduri tot politic sunt pusi acolo) a considerat ca daca pe hartie scrie ca Transfagarasanul se deschide abia pe 1 iulie, atunci trebuie sa opreasca accesul turistilor, fara a tine cont de situatie, cum? Simplu, trimitand o "wolla" sa ia zapada de pe marginea drumului si sa o puna pe drum, astfel incat sa nu se mai poata trece. Aici ii las pe prietenii Vitalie si Orlando daca vor sa va povesteasca mai multe, oricum povestea a aparut pe mai multe canale tv, etc. Si iata si diplomele... castigate la ce scrie pe ele si desfasurate pe zapada. :ha: KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 Re: Diplome Kamikaze si "bataie" cu autoritatile Bravo voua! La club trebuie puse :D zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 Re: Diplome Kamikaze si "bataie" cu autoritatile Polivalenti domnule....polivalenti!Bravo:h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Diplome Kamikaze si "bataie" cu autoritatile Bravo, bravo! Am totusi o nedumerire: la proba cu franghia v-au dat ei sapunul, sau va-au rugat sa il aduceti de acasa?:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Re: Diplome Kamikaze si "bataie" cu autoritatile L-am vazut pe Orlando la stiri dar nu ma hotarasem inca unde sa pun link-ul Enjoy http://www.antena3.ro/stiri/rutier/autocar-cu-30-de-copii-blocat-pe-transfagarasan_101515.html Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate