Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Diplome Kamikaze si "bataie" cu autoritatile

Schultz

Postări Recomandate

O parte din echipa Kamikaze a avut week-end-ul trecut treaba importanta, care a anulat orice alta varianta de petrecere a week-end-ului.

(aici scuze personale pentru Miron, stie el de ce...)

Si fiind noi in deplasare, dupa ce ne-am "batut" cu autoritatile care au vrut sa inchida Transfagarasanul, am tinut la spiritul de competitie al grupului si am luat cam tot ce se putea din Serbarile Zapezii de la Balea Lac

:ha:

Asa ca primele diplome de loc 1 (am gresit?) ale grupului Kamikaze au fost cucerite de gruparea Orly4x4, Vitalies, Cristiblondu si subsemnatul in acest week-end. Au mai fost si multe diplome de loc 2, Natalie inclusiv, poate le pune Vitalie.

Nota despre lupta de pe Transfagarasan: drumul e liber de zapada, fara probleme de circulatie, temperaturi de 20 de grade de ceva timp, va dati seama ca se poate circula fara nici o problema; insa mareata clasa conducatoare a tarii (ca aia de la drumuri si poduri tot politic sunt pusi acolo) a considerat ca daca pe hartie scrie ca Transfagarasanul se deschide abia pe 1 iulie, atunci trebuie sa opreasca accesul turistilor, fara a tine cont de situatie, cum?

Simplu, trimitand o "wolla" sa ia zapada de pe marginea drumului si sa o puna pe drum, astfel incat sa nu se mai poata trece.

Aici ii las pe prietenii Vitalie si Orlando daca vor sa va povesteasca mai multe, oricum povestea a aparut pe mai multe canale tv, etc.

Si iata si diplomele... castigate la ce scrie pe ele si desfasurate pe zapada.

:ha:

KAMIKAZE TEAM
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare