omoroka Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 Salutare, in urma expeditiei de o saptamana prin muntii patriei noastre m-am ales cu urmatoarele probleme la masina: - cruce cardan fata huruitoare (a capatat ceva joc); - oala diferential fata indoita un pic (asta e informatie cu caracter statistic doar :grin:); - oala diferential spate plangaoare (tot cu caracter statistic/informativ :grin:); - conducta frana stanga spate rupta; - furtun stropitoare parbriz desprins; Va rog sa ma ajutati cu ceva sfaturi pentru ultimele doua probleme, respectiv: - unde naiba gasex o conducta frana spate stanga, dar mai ales cum fac sa nu mai stea asa labartata sa n-o mai agat? Baiatu cu suzuki park din Sacele nu accepta sa-mi vanda decat la pachet, toata tevaraia de frana. - cum infig la loc furtunul de la stropitoarea de parbriz? Trebuie sa desfac tot bordul? Multumesc anticipat :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 Re: Am rablagit un pic masina si trebuie sa o repar... ceva sfaturi? cu privire la furtun rabateaza parbrizul si poti pe acolo la cealalta nu stiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 15, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2010 Re: Am rablagit un pic masina si trebuie sa o repar... ceva sfaturi? cu privire la furtun rabateaza parbrizul si poti pe acolo la cealalta nu stiu excelenta idee. merci :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gill Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 Re: Am rablagit un pic masina si trebuie sa o repar... ceva sfaturi? Salutare, in urma expeditiei de o saptamana prin muntii patriei noastre m-am ales cu urmatoarele probleme la masina: - cruce cardan fata huruitoare (a capatat ceva joc); - oala diferential fata indoita un pic (asta e informatie cu caracter statistic doar :grin:); - oala diferential spate plangaoare (tot cu caracter statistic/informativ :grin:); - conducta frana stanga spate rupta; - furtun stropitoare parbriz desprins; Va rog sa ma ajutati cu ceva sfaturi pentru ultimele doua probleme, respectiv: - unde naiba gasex o conducta frana spate stanga, dar mai ales cum fac sa nu mai stea asa labartata sa n-o mai agat? Baiatu cu suzuki park din Sacele nu accepta sa-mi vanda decat la pachet, toata tevaraia de frana. - cum infig la loc furtunul de la stropitoarea de parbriz? Trebuie sa desfac tot bordul? Multumesc anticipat :h5 sint anumite reprezantante auto care au teava de otel la metru si capete si pot sa ti o fabrice cum vrei. da mi nr. tau si iti explic ce sa faci. gill.s Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Am rablagit un pic masina si trebuie sa o repar... ceva sfaturi? teava cred ca se potriveste si de tico sau damas nu vreau sa spun prostii ,dar parca asa am retinut . suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retty75 Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Am rablagit un pic masina si trebuie sa o repar... ceva sfaturi? - conducta frana stanga spate rupta; Sper sa nu vorbesc prostii ... Ai incercat la Unix ? Vad acolo producatori gen Bosch ... incerca si la o reprezentanta Bosch ... Bafta Tel 0747423654 muntean_cristian@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 16, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Am rablagit un pic masina si trebuie sa o repar... ceva sfaturi? Sper sa nu vorbesc prostii ... Ai incercat la Unix ? Vad acolo producatori gen Bosch ... incerca si la o reprezentanta Bosch ... Bafta salut, nu au asa ceva la Unix, m-am interesat Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Re: Am rablagit un pic masina si trebuie sa o repar... ceva sfaturi? Din cate vad eu pe softul de piese, e o teava care merge din tamburul dreapta spate spre stanga spate. Codul ei ar fi: 51480-70A00 Vezi la Autonet, mergi direct cu codurile si poate se rezolva. Multa bafta! :h5 Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 18, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: Am rablagit un pic masina si trebuie sa o repar... ceva sfaturi? Din cate vad eu pe softul de piese, e o teava care merge din tamburul dreapta spate spre stanga spate. Codul ei ar fi: 51480-70A00 Vezi la Autonet, mergi direct cu codurile si poate se rezolva. Multa bafta! :h5 merci pt pont. am incercat la Autonet si mi-au zis ca nu au. Voi incerca sa le construiesc pana la urma la un atelier de tuning. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: Am rablagit un pic masina si trebuie sa o repar... ceva sfaturi? @omoroka- nu cumva s-a rablagit din cauza ca ai facut-o mai mare ? Ceva impresii de la ultima iesire despre comportamentul barzaunului inaltat.:h5 SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 22, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: Am rablagit un pic masina si trebuie sa o repar... ceva sfaturi? @omoroka- nu cumva s-a rablagit din cauza ca ai facut-o mai mare ? Ceva impresii de la ultima iesire despre comportamentul barzaunului inaltat.:h5 Aaa, nu are nici-o legatura cu inaltarea. La samuraiul meu made in Spain, conductele de frana din spate coboara sub nivelul puntii in dreptul rotii. Asa se face ca la un moment dat mergand printr-un noroi combinat cu bolovani stancosi, un pietroi mare calcat nu stiu cum, s-a rasculat in sus si mi-a agatat conducta. Am gasit unde sa o fac si ma costa 250RON. Cam mult pentru un rahat de teava. Masina se comporta mai bine cu noua suspensie Calmini cu toate ca fata e saltata cu 2 cm mai mult decat spatele si parca zici ca se lanseaza. Am trimis un mail la americani si mi-au zis ca ar fi trebuit sa fie mai inaltata de spate si nu de fata. Am trimis si la nemti un mail, de unde am cumparat-o si mi-au zis ca e normal sa fie mai saltata de fata :ha: Acuma, sa-i sparg pe amandoi. Astept sa-mi comunice dimensiunile telescoapelor sa fac socoteli daca-mi mai intra si niste cercei +2cm in spate ca s-o egalizez. Una peste alta am cumparat si chitul de reductie de 4.16 de la LowRange Offroad plus alte cateva rahatisuri ca sa-i pot infige niste cauciucuri mai mari. Deci mai are de crescut micuta. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 Re: Am rablagit un pic masina si trebuie sa o repar... ceva sfaturi? La banii astia conducta e de origine sau confectionata? :uameni La reductiile noi si caucioace mai mari planetarele obligatoriu HD, de asemenea crucile cardanice si culisantele, implicit s.a. Bafta si spor la mai mare:h5 SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 23, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2010 Re: Am rablagit un pic masina si trebuie sa o repar... ceva sfaturi? La banii astia conducta e de origine sau confectionata? :uameni La reductiile noi si caucioace mai mari planetarele obligatoriu HD, de asemenea crucile cardanice si culisantele, implicit s.a. Bafta si spor la mai mare:h5 Cauciucurile vor fi de 30" doar, mai exact 235/75. Nu cred ca o sa-mi rupa planetarele doar atata. Iar reductorul e cel mai "cuminte", cel de 4.16. Eu ma gandesc ca n-o fi chiar asa grav doar din atata. Conducta de frana mi-a confectionat-o un mecanic de la Protruk azi cu 50ron :wink: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei.mihailov Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Am rablagit un pic masina si trebuie sa o repar... ceva sfaturi? Aaa, nu are nici-o legatura cu inaltarea. La samuraiul meu made in Spain, conductele de frana din spate coboara sub nivelul puntii in dreptul rotii. Asa se face ca la un moment dat mergand printr-un noroi combinat cu bolovani stancosi, un pietroi mare calcat nu stiu cum, s-a rasculat in sus si mi-a agatat conducta. Am gasit unde sa o fac si ma costa 250RON. Cam mult pentru un rahat de teava. Masina se comporta mai bine cu noua suspensie Calmini cu toate ca fata e saltata cu 2 cm mai mult decat spatele si parca zici ca se lanseaza. Am trimis un mail la americani si mi-au zis ca ar fi trebuit sa fie mai inaltata de spate si nu de fata. Am trimis si la nemti un mail, de unde am cumparat-o si mi-au zis ca e normal sa fie mai saltata de fata :ha: Acuma, sa-i sparg pe amandoi. Astept sa-mi comunice dimensiunile telescoapelor sa fac socoteli daca-mi mai intra si niste cercei +2cm in spate ca s-o egalizez. Una peste alta am cumparat si chitul de reductie de 4.16 de la LowRange Offroad plus alte cateva rahatisuri ca sa-i pot infige niste cauciucuri mai mari. Deci mai are de crescut micuta. Acum am vazut acest post. Daca mai ai probleme cu franele, da un telefon. Important este ca ti-ai facut masina dar 250 RON este un pret fantastic. De MARE!!!! :) Un bercuit face cu indulgenta vreo 20 RON. Teava e pe toate drumurile. Fittinguri - le ai pe cele vechi. :h5 Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei.mihailov Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Am rablagit un pic masina si trebuie sa o repar... ceva sfaturi? Salutare, in urma expeditiei de o saptamana prin muntii patriei noastre m-am ales cu urmatoarele probleme la masina: - cruce cardan fata huruitoare (a capatat ceva joc); - oala diferential fata indoita un pic (asta e informatie cu caracter statistic doar :grin:); - oala diferential spate plangaoare (tot cu caracter statistic/informativ :grin:); - conducta frana stanga spate rupta; - furtun stropitoare parbriz desprins; Va rog sa ma ajutati cu ceva sfaturi pentru ultimele doua probleme, respectiv: - unde naiba gasex o conducta frana spate stanga, dar mai ales cum fac sa nu mai stea asa labartata sa n-o mai agat? Baiatu cu suzuki park din Sacele nu accepta sa-mi vanda decat la pachet, toata tevaraia de frana. - cum infig la loc furtunul de la stropitoarea de parbriz? Trebuie sa desfac tot bordul? Multumesc anticipat :h5 Dk ai Santana, probabil ca ai cardane pe 8 (suruburi). Daca nu gasesti cruci de Samurai, merg cele de Kangoo. Cred ca am si codurile pe undeva. Daca esti fericitul posesor al unui Santana cu cardane pe 10, atunci cred ca mai am vreo doua cruci aruncate printr-o cutie. Noi noute, venite din State in iulie anul trecut. 1 Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iulie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Am rablagit un pic masina si trebuie sa o repar... ceva sfaturi? Acum am vazut acest post. Daca mai ai probleme cu franele, da un telefon. Important este ca ti-ai facut masina dar 250 RON este un pret fantastic. De MARE!!!! :) Un bercuit face cu indulgenta vreo 20 RON. Teava e pe toate drumurile. Fittinguri - le ai pe cele vechi. :h5 mi-am construit teava si chiar aseara am vrut sa o instalez. nu am reusit insa pt ca celalalt capat al tevii care e prins in distribuitorul central este intepenit. mai incerc azi o repriza de tavaleala pe sub masina. sigur ii dau de cap. :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Am rablagit un pic masina si trebuie sa o repar... ceva sfaturi? Incearca sa incalzesti putin la flacara surubul daca WD40 (sau echivalent) nu face fata. Am destepenit ceva suruburi la bricheta pe Samurai. Iti recomand o bricheta de aragaz sa nu te arzi la degete :grin: Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei.mihailov Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Am rablagit un pic masina si trebuie sa o repar... ceva sfaturi? mi-am construit teava si chiar aseara am vrut sa o instalez. nu am reusit insa pt ca celalalt capat al tevii care e prins in distribuitorul central este intepenit. mai incerc azi o repriza de tavaleala pe sub masina. sigur ii dau de cap. :h5 Asta nu e bine. Incerca si la cald cum spunea @lichter. Am trecut si noi prin asta. La unul dintre Samuraie nici in service nu i-am dat de cap (vroiam sa aerisim si sa schimbam toate furtunele). L-am lasat sa mearga cat o merge. Ulterior vom schimba intreg circuitul. Dk nu cedeaza la cald, super penetrant, lichid de frana, etc - nu prea ai solutii. Eu de cand am vazut cum face, slabesc regulat fittingurile de la frane si le strang inapoi. Doar sa nu se gripeze. Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Am rablagit un pic masina si trebuie sa o repar... ceva sfaturi? Salutare, Eu am probleme cu instalatia electrica ! In primul rand nu localizez panoul de sigurante ! Nu mi se aprind luminile de mers inapoi , am desfacut capacul de la maneta schimbator si sonda avea mufa scoasa.Am verificat sonda - nu lucreaza .Am facut punte intre firele de la instalatie [mufa alba] si nu merge becurile [le-am verificat sunt bune]. Am urmatoarele dileme : - ce face mufa neagra legata langa mufa alba [ambele sunt prinse deasupra la cutie] - de ce la mufa alba am niste culori la fire iar la lampa ajunge un plus rosu - mai are undeva o mufa intre cele doua capete descoperite de mine ? multumesc pt inceput ! :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iulie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Am rablagit un pic masina si trebuie sa o repar... ceva sfaturi? Salutare, Eu am probleme cu instalatia electrica ! In primul rand nu localizez panoul de sigurante ! Nu mi se aprind luminile de mers inapoi , am desfacut capacul de la maneta schimbator si sonda avea mufa scoasa.Am verificat sonda - nu lucreaza .Am facut punte intre firele de la instalatie [mufa alba] si nu merge becurile [le-am verificat sunt bune]. Am urmatoarele dileme : - ce face mufa neagra legata langa mufa alba [ambele sunt prinse deasupra la cutie] - de ce la mufa alba am niste culori la fire iar la lampa ajunge un plus rosu - mai are undeva o mufa intre cele doua capete descoperite de mine ? multumesc pt inceput ! salut saw imi pare rau dar nu pot sa-ti raspund la intrebarile tale. eu am samurai si cred ca e un pic diferit de vitara. cred ca cel mai nimerit ar fi sa deschizi o noua discutie in sectiunea Suzuki (http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?f=393) in care sa-ti expui problema. Sunt sigur ca vei primi ceva sfaturi, mai multe decat ai putea primi in aceasta discutie :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei.mihailov Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Am rablagit un pic masina si trebuie sa o repar... ceva sfaturi? Salutare, Eu am probleme cu instalatia electrica ! In primul rand nu localizez panoul de sigurante ! Nu mi se aprind luminile de mers inapoi , am desfacut capacul de la maneta schimbator si sonda avea mufa scoasa.Am verificat sonda - nu lucreaza .Am facut punte intre firele de la instalatie [mufa alba] si nu merge becurile [le-am verificat sunt bune]. Am urmatoarele dileme : - ce face mufa neagra legata langa mufa alba [ambele sunt prinse deasupra la cutie] - de ce la mufa alba am niste culori la fire iar la lampa ajunge un plus rosu - mai are undeva o mufa intre cele doua capete descoperite de mine ? multumesc pt inceput ! In mod normal ar trebui sa fie senzorul de viteza. Dar verifica si in topicurile deschise pentru Vitara. Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate