stealthTT Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 salut tuturor, am dobandit de curand o masina ca in titlu, versiunea fara intercooler. pe scurt as vrea sa o folosesc si la offroad, nu extrem, dar si pe strada. masina va fi folosita zi de zi, si as dori sa ii ofer un lift kit + jante si cauciucuri mai mari, un scut metalic motor + cv, si alte cateva upgrade-uri gen intercooler, un remap poate si o alta turbina - dar astea ceva mai tarziu. este prima mea masina cu capabilitati de offroad si as vrea sa aud cateva pareri despre ea dar si despre ce ar trebui sa ii fac. spre exemplu ma gandesc la un lift kit de maxim 3", dar nu stiu ce combinatie de jante+cauciucuri ar trebui sa ii iau. Ilie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cris Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Hilux VIgo 2.5 eu am pus gume mai mari si simt pe deplin lipsa de putere a acestui motor, asa ca recomandarea mea - nu schimba dimensiunea gumelor pana nu mai pui ceva cai la caruta TOYOTA HILUX 2.5 D-4D TV D 14 F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 (editat) Re: Hilux VIgo 2.5 Salut Cauta prin posturile mele, sau intalnirea de la Bozioru sin februarie (carnavalul) si o sa o vezi pe a mea in actiune. E buna, dar ca orice masina facuta dupa 2000 are si ea minusurile ei, nu vreau sa te sperii dar e o masina de "consum" Roti: daca vrei intra in forma actuala BFG 255/70 R16 (marja 2 cm la viraj maxim - nu atinge pe nicaieri) + jante de rigoare ai mare grija cu asta ca nu merg orice fel de jante, din cauza etrierilor fata. DOTJ are unele de aliaj care se potrivesc, de tabla nu am gasit si crede-ma am cautat. Pt. ceva gen 265 trebuie ridicata. Lift: depinde ce vrei o bara + troliu e mult pentru suspensia standard. eu am bara ARB (cca 60-80kg) si masina sta vizibil aplecata in bot. Daca ii mai pui si troliu sigur trebuie ridicata. In rest e o masina buna, putere are sufi cienta... la 5.000 de ture nu a marait si s-a comportat exemplar, e lunga si trebuie sa iti pazesti posteriorul, prea usoara cand e bena goala, sa nu te sperii cand o bagi in noroi chiar si vara (iarna daca dai de un mal de japada ingeata ala sigur, e cam anapoda pozitionat senzorul) si ti se aprinde becul de ABS, cand se usuca ii trece, dar pentru 0.5-1h nu vei mai avea ABS Pentru orice alte intrebari, daca stiu te ajut cu placere ... e masina mea de zi cu zi de 4 ani si imi place. P.S. despre lipsa de putere semnalizata de Cris, cam are dreptate. Cu rotitele mele viteza max pe A1 = 130km/h, daca bate vantu prinde 140, dar nu e o masina de viteza. Are destula putere pentru a iesi in depasiri, daca te joci cu a 3-a si a4-a, rotile insa au si avantaje, mai importante zic eu decat top speed-ul, a crescut simtitor stabilitatea masinii in curbe. Editat Iunie 16, 2010 de kermit TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stealthTT Postat Iunie 16, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Hilux VIgo 2.5 salut si merci de sfaturi. m-am gandit eu ca se va acutiza aceasta lipsa de putere. in orice caz ptr mers tare pe autostrada, vacante, etc. am altele pe care le pot folosi cu puteri satisfacatoare :ang3 , deci nu ma preocupa vitezele de top sau demaraje in tromba. imi doresc sa pot merge 120-130, sa imi care motocicleta si alte chestii, si de ce nu sa fac un pic de offroad cu ea. m-am uitat dupa snorkel dar nu am gasit aici pe site. am vazut ca exista ptr altele dar ptr asta nu. gasesc la noi asa ceva sau ma reorientez si imi iau de afara? jantele: am vazut niste jante de tabla cu suruburi pe o masina de la BGS, ceva timp in urma. acum le-am cautat si asa cum ai spus nu se gasesc, decat de aliaj, dar eu as opta la unele de tabla mai late, etc... lift kit. am vazut parca Ironman? ce firma imi recomandati? ce altceva aveti facut la masinile voastre? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stealthTT Postat Iunie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Hilux VIgo 2.5 am gasit masina de la BGS, si are jante aftermarket de tabla. cauciurile ii atingeau in fata de aripi - offset prea mic dupa parerea mea - dar treceau peste etrierii fata fara distantiere cred ca un lift kit rezolva problema cu atinsul aripilor. jante pe 16" cauciucuri 285/75/16. stie careva ce jante sunt astea? http://img257.imageshack.us/img257/9803/image0955.jpg http://img576.imageshack.us/img576/6117/image0953.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Hilux VIgo 2.5 Jantele par a fi niste jante obisnuite latime 7J sau maxim 8J iar offsetul undeva la -10-15 maxim. Se gasesc asemenea jante pe la distribuitorii de pe aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Hilux VIgo 2.5 pt cauciucuri ca la masina BGS trebuie body lift, 5 cm este destul, cam 500 euro inclus manopera . kit inaltare arcuri amortizoare sunt de multe firme si modele..... de la 1000 euro inclus manopera xt extreme 4 traction old man emu 4 raw iron man pot sa construiesc si bara fata si spate tip arb sau tip orc ca toti pick up arata ff bine inaltata si incatata cu cauciucuri mari da ca vrei sa puni cauciucuri ff mari exista si posibilitate de a schimba raport la grupuri, si pot sa fac niste overfender la comanda. :h5 tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Hilux VIgo 2.5 iata niste poze tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate