martinchiuloasa Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Re: reparatie motor isuzu!!!!!!!! buna alegere motorul de 2,6 dar are ceva electrica........mare grija cu instalatia electrica avand in vedere ca are injectie multipunct Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Iunie 18, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2011 Re: reparatie motor isuzu!!!!!!!! sa montat pe sasiul de 2,3 caroserie, motor 2,6:banana:banana trage de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: reparatie motor isuzu!!!!!!!! Sa te bucuri cat mai mult de ea. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Iunie 21, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: reparatie motor isuzu!!!!!!!! multumesc dragi colegi si ramane sa ne vedem in teren:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iancu Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Re: reparatie motor isuzu!!!!!!!! cristi am eu doua isuzu cu motoare de 2,6 unu dintre ele in stare perfecta dpdv mecanic si estetic si unu ok dpdv mecanic dar mancat de rugina! daca este ok ne intelegem noi! salut salut ! sunt iancu , pot sa vad cele 2 isuzu si sa stam de vorba , daca le mai ai ?! te as fisunat dar nu stiu pe unde sa ma uit ! te rog suna ma tu si apoi inchizi , te voi suna imediat , nu e urgent! 0722249770 . 0722 249 770 / 0785 33 63 43 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat August 22, 2011 Autor Partajează Postat August 22, 2011 Re: reparatie motor isuzu!!!!!!!! unul dintre cele doua isuzu este la mine , celalalt nu stiu:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: reparatie motor isuzu!!!!!!!! Bravo , mai nea Cristule ! Sa-ti fie de bine cu modificarea si sa te tina mult si bine ! Cand ma inviti la o iesire?:grin: LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate