chevy Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 salut, am o problema in gasirea a 2 ventile,necesare pentru ca A/C sa tina presiunea. deoarece masina mea este mai "speciala" adica e facuta pt piata din japonia,de aici si seriile "scurte" care nu se gasesc pe programele de piese uzuale,deci probleme in gasirea unor repere. ventilele au pasul mic si au doua marimi la filet,lungimea lor fiind identica. daca stiti de unde le pot achizitiona,fac cinste,nu de alta dar sa nu ai a/c pe caldurile astea e criminal,mai ales cand ai si un copil de 3 ani + ca e si pacat sa nu folosesti frigiderul din dotare. Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: nu gasesc 2 ventile pt A/C Intra pe http://www.toyodiy.com ... alegi ,,Parts reference'' --> ,,Select your car'' --> bagi seria de sasiu asa cum este, ca o recunoaste ... bifezi casutele aferente caracteristicilor modelului tau de masina si intri in aria de piese .... acolo alegi partea de aer conditionat ... iti apar imaginile cu piesele din componenta sistemului in prezentare ,,explodata'' ... dai click pe numarul aferent piesei cautate si in partea dreapta se face o arie portocalie in lista de piese ... de acolo iei codul piesei si te duci cu el la magazin ... poate gasesti un furnizor ... Codul piesei este de genul xxxxx-xxxxx unde fiecare x este o cifra ... de exemplu am cautat la mine si cred ca piesa cu nr 88539 si codul 88539-89113 ar fi un ventil sau conducta ... nu stiu ... stiu ca e un ventil pe compresor dar nu-l gasesc in scheme: http://www.toyodiy.com/parts/p_J_199407_TOYOTA_HILUX_KZN130W-GKPQT_8714.html Mult noroc !!! Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: nu gasesc 2 ventile pt A/C Am cautat in Toyota EPC dar nu imi apar ventilele separat. Partnumber-ul pe care l-a pus Rallyman este o conducta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: nu gasesc 2 ventile pt A/C Ventilele acelea ar trebui sa fie niste ventile de uz general. Fa niste poze ca sa vad daca seamana cu ce mai am eu pe aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: nu gasesc 2 ventile pt A/C Si eu cred ca se potrivesc de la alte masini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: nu gasesc 2 ventile pt A/C Poate gasesti la cei care se ocupa cu reparatia/incarcarea sistemelor de aer conditionat. Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stealthTT Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 (editat) Re: nu gasesc 2 ventile pt A/C au la Bucuresti la RUNE. Ei au un service de aer conditionat si sunt foarte ok. mie mi-au schimbat la Cayenne, daca vrei ii intreb eu maine. Editat Iunie 16, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Iunie 23, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2010 Re: nu gasesc 2 ventile pt A/C multumesc max,dar nu am la ce sa fac poze,poate doar la capacul compresorului. ventile normale si de dacia am incercat,nu se potrivesc,nici cele de mitsu. as fi recunoscator daca mi-ai da nr celor de la rune. am incercat si pe original si nu au mers. Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stealthTT Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 (editat) Re: nu gasesc 2 ventile pt A/C moderatorii au modificat postul meu! nu inteleg cu ce ii deranjeaza - nu faceam reclama, ci doar incercam sa ajut !!!!! - nu e un forum de aere conditionate si nu stiu cate magazine de pe aici au piesele in cauza ca sa nu mai vorbesc de profesionalism in AC. link-urile de acest gen sunt tolerate de mai toate comunitatile de la noi(chiar daca nu sunt foarte educate) fara sa mai discut de cele de afara. ce pot sa spun asa de inceput - avand in vedere ca nu sunt de mult timp pe aici decat multa bafta, si btw poti sa stergi, anulezi, orice, etc si user-ul. ^chevy ai pm. ps. in general cand modifici post-uri, se trimite si pm in care motivezi actiunea. de altfel, nu te-ai inghesuit sa il ajuti pe om - mai simplu DELETE. Editat Iunie 24, 2010 de stealthTT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 Re: nu gasesc 2 ventile pt A/C moderatorii au modificat postul meu! nu inteleg cu ce ii deranjeaza - nu faceam reclama, ci doar incercam sa ajut !!!!! - nu e un forum de aere conditionate si nu stiu cate magazine de pe aici au piesele in cauza ca sa nu mai vorbesc de profesionalism in AC. link-urile de acest gen sunt tolerate de mai toate comunitatile de la noi(chiar daca nu sunt foarte educate) fara sa mai discut de cele de afara. ce pot sa spun asa de inceput - avand in vedere ca nu sunt de mult timp pe aici decat multa bafta, si btw poti sa stergi, anulezi, orice, etc si user-ul. ^chevy ai pm. ps. in general cand modifici post-uri, se trimite si pm in care motivezi actiunea. de altfel, nu te-ai inghesuit sa il ajuti pe om - mai simplu DELETE. Stimabile, in general, orice om cu cei 7 ani de acasa, atunci cand intra undeva dau buna ziua si isi fac o prezentare. La noi, treaba asta e trecuta chiar si in regulament. Observ ca la tine nu e cazul. Te doar fix in spate de Regulamentul forumul si tot tu te agiti daca un moderator a editat un mesaj care poate fi considerat ca si reclama. Moderatorul nu este obligat sa te anunte atunci cad iti sterge sau cand iti editeaza un post. Nu stiu ce link era cel editat si nici nu ma intereseaza. Daca moderatorul a considerata necesara editarea lui, din punctul meu de vedere e ok. Daca acest mod de actiune nu e pe placul tau, te invit sa cauti alte forumuri corespunzatoare. Max administrator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 Re: nu gasesc 2 ventile pt A/C Pana la capat e o chestie simpla : "cate bordeie, atatea, obiceie".....cu alte cuvinte, nu e relevant ce fac altii pe forumurile lor, chiar daca si eu iti pot da exemple de forumuri unde nici macar nu ai voie sa numesti vreo firma, daramite sa mai pui si link catre site-ul lor ! Faptul ca tu ai indicat firma pe care vroiai s-o recomanzi, era suficient ca persoana care avea nevoie sa dea un simplu search pe Google si sa ajunga la site-ul frimei respective, nu crezi ? BTW.....ai impresia ca firmele alea recomandate pe acest forum si carora, practic, li se face reclama gratis aici, ii vor multumi vreodata lui Max pt asta ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stealthTT Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 Re: nu gasesc 2 ventile pt A/C Am petrecut primii 7 ani foarte frumos acasa :) si ai dreptate nu m-am prezentat la inceput, greseala mea - probabil din cauza ca nu aveam un offroad-er mai de doamne ajuta, nu ca as avea acum. Am sa repet inca o data: nu am vrut decat sa ajut! Nu a fost reclama! Nu am actiuni acolo si nici un alt interes; restul e CANCAN!! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Iulie 10, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2010 Re: nu gasesc 2 ventile pt A/C rezolvat. am gasit la un turc pe colentina. are acolo tot felul de electromotoare,alternatoare si compresoare a/c. Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate