chevy Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 salut, am de adus un troliu din slovenia,de la cel de la care am cumparat masina si nu stiu un curier cu preturi decante. am intrat pe site la ups,dhl,pegasus si preturile sunt enorme pt un colet de 42 de kg. multumesc. Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: cu ce curier sa aduc un troliu din slovenia ? este mult mai ieftin daca se face comanda de trasport de acolo de ex. eu am primit colet (aprox. 4 kg) din Bulgaria = 20 EURo am vrut sa il trimit inapoi (depanare in garantie) - 70 EURO germania-romania, colet pana in 5 kg - 31 EURO romania-germania, acelasi colet - 70 EURO totul prin Pegasus (DPD) vivat Romania! roaga expeditorul sa ceara cotatie la el acolo. si sa intrebe si la posta normala, (si intreaba si tu aici) nu este de neglijat, eu am prieten manager de firma de curierat si asa m-a sfatuit (la el, pt. acel colet de 4 kile, am cazut jos de pe scaun cand mi-a spus pretul...) Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate