deadnoise Postat Septembrie 11, 2010 Partajează Postat Septembrie 11, 2010 Re: bara fata Land Rover Discovery La montare unui astfel de bullbar Airbagul functioneaza normal? Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Septembrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2010 Re: bara fata Land Rover Discovery Salutare, de ce tip de sensor vorbim?????? da ca este inertiale , evident ca nu are treaba cu bull bar, da ca este cu sensor pe bara.... trebuie numai mutati de la bara originale la bara after market. maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Re: bara fata Land Rover Discovery Nu ne uita te rugam cu pozele pt roof rack si scuturi. Merci LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Septembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: bara fata Land Rover Discovery Salutare pozele cu roof rack la disco ce zici facem si o scara in spate???? maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: bara fata Land Rover Discovery Salut Maurizio nu ar arata rau o scara in spate , insa depinde cat costa.Maine dimineata am oleaca de treba prin Buftea . As vrea sa-ti fac o vizita daca se poate si nu deranjez. Imi poti trimite pe PM adresa sau un nr de tel sa te sun.O sa vin cu Disco sa-ti faci o idee si poate imi faci si o oferta. Ce zici? LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: bara fata Land Rover Discovery Aici gasesti numarul lui Maurizio : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=604976#post604976 . REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Septembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: bara fata Land Rover Discovery Salut Maurizio nu ar arata rau o scara in spate , insa depinde cat costa.Maine dimineata am oleaca de treba prin Buftea . As vrea sa-ti fac o vizita daca se poate si nu deranjez. Imi poti trimite pe PM adresa sau un nr de tel sa te sun.O sa vin cu Disco sa-ti faci o idee si poate imi faci si o oferta. Ce zici? salutare Cosmin miercuri sunt in service numai pana la 12 ( dupa merg in clinica cu baietelul) joi vineri si sambata toata ziua 0731 322591 tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: bara fata Land Rover Discovery Multumesc Astral pt informatie si multumesc Maurizio pt rapiditate.Incerc sa ajung azi pana in ora 12.00. Bafta LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 (editat) Re: bara fata Land Rover Discovery incearca la ei super de treaba oamenii i am luat de pe net si mi a placut cum lucreaza si au preturi ok Editat Mai 7, 2011 de nae rx 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: bara fata Land Rover Discovery Daca tot se vorbeste de bara fata/spate vreau sa pun si eu o intrebare . Dat fiind faptul ca au 50 kg nu se pot realiza din tabla de aluminiu care ma gandesc ca scade considerabil greutatea? sau nu pt. ca nu are aceasi rezistenta ca si tabla de otel cu aceasi grosime? Am eu o problema cu extra greutatea pe masina in extremitati. Modifica foarte mult diferentele de greutate intre axe si asta poate duce la un comportament ciudat al masinii. (sau poate nu) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Re: bara fata Land Rover Discovery aluminiu nu prea e prietenul tinichigiilor ....se prelucreaza greu pe genunchi sudura e pretentioasa..tratamente de revenire care nu se pot face acasa ...costuri pentri materiale mari ...rezistenta mecanica relativ mica in comparatie cu otelul...in general daca pui bari tip ARB cam trebuie sa schimbi arcurile cu unele pentru bara HD ( arcurile hd se pot comanda pentru bara, pentru bara si troliu sau doar arcuri HD)..in felul asta nu modifici dinamica masinii.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iasicatred Postat Martie 31, 2012 Partajează Postat Martie 31, 2012 (editat) Re: bara fata Land Rover Discovery mai confectioneaza cineva bara pt fata? sau bulbar? la ce preturi? Editat Martie 31, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 31, 2012 Partajează Postat Martie 31, 2012 Re: bara fata Land Rover Discovery Incearca sa vorbesti cu @piccolino, am vazut lucrari care au iesit super ok. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Re: bara fata Land Rover Discovery Salut, poti viziona cateva lucrari in site-ul http://www.house4x4.ro in Galerie http://house4x4.ro/en/galerie Numai bine, Marcel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Re: bara fata Land Rover Discovery @house omul intreaba daca cineva confectioneaza , adica daca mai munceste cineva in tara asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Aprilie 2, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Re: bara fata Land Rover Discovery da!!! eu muncesc si le confectionez la comanda. poze le ati vazute:grin: tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Re: bara fata Land Rover Discovery Salut, am raspuns ptr ca in Galerie se pot vedea si cele confectionate de noi : fata, spate si scuturi toate marcile. Cu stima, Marcel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate