Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

A naibii garda la sol... :)))

Tractozaur

Postări Recomandate

Sambata ma indreptaM :grin: cu al meu copilot TudorG catre Alexandria... La un moment dat noi, :grin: aflandu-ne intr-un Seat Leon, ne-am intalnit cu dihania asta :ha: si bineinteles ca primul gand a fost oare am putea sa trecem pe dedesubt? :ha::ha::ha:

N-am incercat asta :grin: dar va las sa apreciati si voi, ca eu sunt inca uluit :y de A naibii garda la sol... :ha: dupa cum m-am exprimat si in titlul topicului...

Editat de Tractozaur
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: A naibii garda la sol... :)))

asta da portale... vezi Tractozaure poate merg puse pe Patrolul lui GPS-cu.... caci cu astea sigur ii gaseste cumparator :wink:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Mai nasol va fi sa-i gasim gagica care sa se cracaneze pentru o vanzare mai cu spor! :top:ha:

Link spre comentariu

Am intalnit si eu chestia asta in Draganesti Vlasca (intre Bucuresti si Alexandria). Am mers aproape un km in spatele ei si ma bufnea rasul gandindu-ma ce fata ar face soferul daca l-ar depasi cineva... pe dedesubt. Daca ar fi fost cu vreo 20-30 cm mai inalta cred ca ar fi fost posibila manevra(cu un opel astra)

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Exact :grin: imediat dupa ce am iesit din Draganesti Vlasca in sensul de mers catre Alexandria am vazut-o :y, i-am facut si o poza din lateral (o pun cand ajung la desktop acum sunt pe laptop), din pacate cam din fuga :ooo

Mi s-a parut foarte interesanta combina asta cu portalele ei, plus ca mai era incaltata si corespunzator :grin: si..., cred ca este posibila manevra cu un Tico, spre exemplu, mai mult ca sigur... :ha:

Link spre comentariu

Ce ati vazut voi este un utilaj folosit la pulverizare pentru diverse culturi. Se pare ca e singurul din tara.

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Link spre comentariu

Ei...stai linistit ca nu-i singurul din tara. Am vazut unu in Suceava si vreo 2 aproape de Iasi. Cand l-am vazut prima data pe ala din SV, credeam ca e o noua "inventie" romaneasca de struto-camila. Abia dupa ce am vazut si pe cele din Iasi, "m-am linistit". Oricum, parca mi-ar prinde bine si vreo 2 punti de alea, in cu roti mai mici, 35-uri...

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

am vazut si eu o dihanie din asta ...si e freaky:ha:, si cred un pic mai inalta ca cea din poze...eu deja ma vedeam trecand pe sub venind pe contrasens:ha:

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

Oare cum se face transmisia de la diff la roata? Ma gandesc la niste 'cardane' cu pinioane conice la capete. Am vazut pe forum niste punti pentru off road cu planetare, dar unghiul era mult mai mic

Link spre comentariu

Oare cum se face transmisia de la diff la roata? Ma gandesc la niste 'cardane' cu pinioane conice la capete. Am vazut pe forum niste punti pentru off road cu planetare, dar unghiul era mult mai mic

oare cu lant?

Link spre comentariu

Made in ROMANIA.........

http://gaozari.ro/page/9

Daca te-ai referit la utilaj, ma tem ca nu. In poza vazuta din fata pe bot scrie Tecnoma, si conform site-lui "TECNOMA, The Company is located in the heart of the Champagne production area in Epernay France." Dar lamureste-ma cu linkul ce urmeaza, ca acolo am gasit ceva reclame Vodafone dupa modelul celui cu Cerebel (CRBL, whatever)

Samurai incepator
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Inca o 'minune' de acest gen gasita pe net. Nu prea e grozava poza, dar din cate se vede cred ca transmisia se face pe lant. Ce nu vad la masina asta e sistemul de franare.

Link spre comentariu

Asta le intrece pe toate. Plugul, discul si semanatoarea presupun ca sunt accesorii optionale:ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare