Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte

vetu

Postări Recomandate

Pentru bucuresteni, prahoveni, damboviteni si nu numai.......

Au inflorit bujorii de munte pe campiile alpine din m-tii Leaota si sambata aceasta propun un traseu cu plecare din Pucioasa-Raul Alb-Runcu-vf Romanescu-vf Leaota-retur

Cei interesati isi pot anunta participarea aici sau sunt asteptati sambata ora 09.00 in Petrom-ul de la iesire din Pucioasa spre Fieni.

Optional putem inchide tura cu un pranz tarziu la pensiunea Runcu sau daca se doreste putem incinge gratarele undeva pe traseu.

Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 107
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte

Eu nu pot participa caci am cele 24 de ore incepand de vineri ora 1800 foarte ocupate. Dar recomand calduros tuturor traseul celor care vor sa se bucure de niste peisaje gen transalpina, combinate cu ceva mai mult offroad decat pe TA.

Urcarea sugerata de vetu este ok, nu e grea dar iti cere in cateva locuri sa te gandesti cum o faci. Dupa iesirea in golul alpin peisajele sunt superbe, iar vf Leaota are peste 2000 m si e poate ajunge pana pe varf cu masina!

Link spre comentariu

Multumesc Watcher! Am observat ca si tu ai mai facut iesiri in Leaota!

Eu sunt aproape in fiecare week-end in zona asa ca daca doresti sa facem ceva trasee in tandem sunt dispus oricand!

Telefonul meu este la Agenda telefonica dar il postez si aici:

0741117494

....iar sambata dupa 8.00 am sa am statia deschisa in ch 16!

Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself.
Link spre comentariu

Am notat numarul. Parintii mei merg la tara in Runcu (Badeni de fapt) si de aceea am tot fost in zona.

Am cel putin 2 idei de incercat in zona, deci cred ca la un moment dat vara asta ne combinam. AM notat telefonul ;-)

Link spre comentariu

Pentru bucuresteni, prahoveni, damboviteni si nu numai.......

Au inflorit bujorii de munte pe campiile alpine din m-tii Leaota si sambata aceasta propun un traseu cu plecare din Pucioasa-Raul Alb-Runcu-vf Romanescu-vf Leaota-retur

Cei interesati isi pot anunta participarea aici sau sunt asteptati sambata ora 09.00 in Petrom-ul de la iesire din Pucioasa spre Fieni.

Optional putem inchide tura cu un pranz tarziu la pensiunea Runcu sau daca se doreste putem incinge gratarele undeva pe traseu.

Am un prieten care sta in zona Raul Alb-Runcu si am fost destul de des pe acolo. O zona extraordinara pentru o iesire. As fi venit si eu dar din pacate atelajul mi-e la doctor. Oricum distractie placuta si poate data viitoare o sa vin si eu mai ales ca pe weekend eu sunt prin zona:x:lr

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Link spre comentariu

...Urcarea sugerata de vetu este ok, nu e grea dar iti cere in cateva locuri sa te gandesti cum o faci. !

Daca sunt probleme, o varianta mai simpla de urcare (chiar simpla, indiferent de vreme si cauciucuri) este din valea Dambovitei, Stoenesti -> Valea Badenilor, dupa cabana Fagetel se face stanga pe paraul Tancava.

Eu deja am fost, l-am cules si l-am baut! :grin:

Puch 280GE
Link spre comentariu

Daca sunt probleme, o varianta mai simpla de urcare (chiar simpla, indiferent de vreme si cauciucuri) este din valea Dambovitei, Stoenesti -> Valea Badenilor, dupa cabana Fagetel se face stanga pe paraul Tancava.

Eu deja am fost, l-am cules si l-am baut! :grin:

.....si week-end-ul asta te inchizi in casa si te bucuri de efecte... :old:top

Link spre comentariu

Urcarea sugerata de vetu este ok, nu e grea dar iti cere in cateva locuri sa te gandesti cum o faci.

Puteti sa-mi spuneti daca traseul este accesibil pentru Jimny stoc, incaltat cu MT-uri Insa Turbo (n-am troliu :sc)?

In conditiile in care as vrea sa ma intorc cu plasticele acasa si masina sa mai fie functionala si a doua zi :2dr ?

Link spre comentariu

Vizitator valah

Zona salbatica de o rara frumusete,si din fericire nu foarte ''calcata''.

Duninica trecuta am fost pe valea Brateiului ,de la confluienta cu Valea Neagra in amonte pe Strungulita dar ,din pacate, din cauza ploii numai pana acolo.

Pntru traseul propus ,m-ar interesa daca de la varful Leaota pe creasta prin Duda Mare-Strungulita se poate ajunge la Padina ,sau de la curmatura Bucsei se poate cobora pe valea Brateiului ?

Link spre comentariu

[/size][/b]

.....si week-end-ul asta te inchizi in casa si te bucuri de efecte... :old:top

Ceea ce va doresc si voua!!!:bean

Puch 280GE
Link spre comentariu

La cum era anul trecut se poate fara nici o problema :-)

So.....I`m in ! :h5

Ne vedem la 9 in Pucioasa, la Petrom-ul dinspre Fieni !

Cum ziceti ca facem cu masa : o punem de un gratar sau e cu sandwich-uri sau cum ?

Eu sunt pentru gratar......:h5

0721.256.932

Editat de Astral
Link spre comentariu

si eu...

daca tot mergem mai multi din bucuresti, nu plecam impreuna?

ora 07:00 AGIP Piata Chibrit (intersectia Ion Mihalache (fost 1 Mai) cu Calea Grivitei.

si noi tot pe sandwich mergem.

este anuntat cod galben hidrologic.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Pentru cum si ce o sa mancam eu sunt de parere ca sa nu ne bazam pe gratar, decat daca e facut la un restaurant:grin:.....vremea e instabila (ca asa-i la munte) si n-as vrea sa mananc mici cu o mana si cu alta sa tin umbrela...

Sunt doua variante de restaurant: Pensiunea Runcu unde daca vrem sa mancam trebuie sa anuntam cand urcam si Restaurantul Licurici din Pucioasa unde merg sa verific in seara asta daca nu au ceva nunta, botez sau inmormantare maine dupa-amiaza.

Mai dati si voi cu parerea...

Link spre comentariu

Vizitator alinn

""Pntru traseul propus ,m-ar interesa daca de la varful Leaota pe creasta prin Duda Mare-Strungulita se poate ajunge la Padina ,sau de la curmatura Bucsei se poate cobora pe valea Brateiului ? "- sunt cateva trasee. le-am facut cu rino si cu atv . nu cred ca se poate cu masina . si e chiar in parcul natural bucegi . zona bratei nu va recomand sa incercati , chiar se fac controale de rangeri in acest weekend . pt varf leaota sunt 2 treceri mai grele dar se poate . am urcat dupa ploaie acum 1 luna si am avut nev de 2 ori troliu. avarie decat bieleta antiruliu rupta si asta deoarece era drumul blocat de un bustean si am trecut peste el.

Link spre comentariu

Azi in Bucegi nu a plouat deloc, a fost doar ceata deasa.Am fost eu cu bikeu toata ziua ba pe la cota 2000, ba 1400 si tot asa :D.Noroi sigur o sa fie, deci iese frumos traseul :D

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare