Lipoveanu Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte deci la 09 in pucioasa .... .... din bucuresti cine pleaca si la ce ora ...???? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte Ce sa mai...a ramas la Agip la 7.00, statiile pe 16. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte vaastept la 7.15-7.30 la intrare in gulia? http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte he he, vin si eu :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte De ce Cta este la capatul lumii?! Offf ... Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte @forte: la runcu gaseai o cazare decenta cu cateva zeci de lei http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte La cum ploua, doar cu Simex-uri si trolii veti putea urca dinspre Fieni. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte @forte: la runcu gaseai o cazare decenta cu cateva zeci de lei Din pacate, in acest weekend trebuia sa fiu in Cta! Timpul liber este problema! O sa fiu mai atent ... sa prind din timp aceste anunturi! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte ne-am intors acasa. sper ca si ceilalti au ajuns cu bine la casele lor. pe noi ne-a bucurat foarte tare aceasta iesire. Vetu, multumim pt. oportunitate si pt. spiritul tau. esti un bun camarad. gasca a fost compusa din: Vetu, Yoke, Omoroka, Astral, Iulianul, Georgei23, Razvanutza, Lipoveanu (am vazut pe viu Furia Albastra... iar motorul ala suna intr-un mare fel, cu ce dreaq il alimentezi, Lipovene:ha::h5) si, cu voia dvs.,:ha: ultimul pe lista, Giorgel, purtat de Palpatrolul care de joi, 17.06.2010, si-a redobandit cei 158 de cai... Traseul a fost super, a avut si cateva portiuni unde profilul Simex si-a spus cuvantul. o parte dintre noi au incercat cucerirea varfului Leaota (bineinteles by the hard way:ha:, pt. ca exista si o varianta mai usoara), georgei23 si omoroka au reusit, cu pretul unui deget aratator avariat, ceilalti ne-am intors la baza varfului, unde se pusese de un gratar. lipoveanu si iulianul au plecat degraba, sunt microbisti probabil si tebuiau sa prinda vreun meci de la CM :ha: apoi, din grupul celor ramasi, a urmat o separare. apreciez cutezanta celor care au facut acea coborare (vetu, razvanutza, omoroka si yoke), nu a fost deloc simplu. mie mi-a fost frica, nu am suficienta experienta, in gol alpin cu inclinari longitudinale si laterale de speriat, si impreuna cu astral si georgei23 am ales o alta cale de intoarcere. si totul s-a petrecut sub ochiul necrutator al unuia (dintre cei doi:ha:) cu nick-ul ROSU pe forum... asteptam relatarile, filmele si pictorialele priceputilor in domeniu... eu sunt un ..... la categoria asta... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte am ajuns si eu cu copilotul meu pe la casele noastre noi am mai avut parte de putzin 'offroad' pe drumul dintre gulia-buftea-corbeanca, cu niste copaci, stilpi cazuti + adevarate lacuri de la furtuna a fost super iesire, intr-o zona foarte frumoasa am dus veverita mea pina la 2 100 m altitudine, si cu ajutorul prietenilor la o trecere mai grea, unde a fost si poveste cu degetul care a supravietuit unei treceri de simex peste el si drumul de iesire din traseua fost foarte foarte frumos si lung merge oricind de o iesire soft si frumoasa eu am auzit ca si aici exista un proiect de asfaltare, ceva de genul runcu-culoarul rucar bran; spersa nu se materializeze multumiri tuturor, revin in zilele urmatoare cu poze si filmultete http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte "...ori le facem praf ori le lasam aici!" Aceasta replica mi-a inghetat sangele in vene can am auzit-o rostita de Razvan. Eram la acel moment in coloana la coborarea prin padure pe un umar abrupt pe care ciobanii ne spusesera ca e drum de caruta. Ordinea era urmatoare: Razvan, Vetu, Yoke si eu. Stiam ca e "one way tiket" asa ca daca unu dintre noi se opintea undeva la coborare cei din spate nu mai aveau cum sa iasa, iar de urcat nici nu se punea problema ca nu se putea. Drumul era foarte ingust, abrupt, alunecos si cu serpentine agresive. Nu stiu cum am facut pana la urma ca nici nu le-am facut praf, nici nu le-am lasat acolo -> masinile. Trebuie sa recunosc ca pe portiunea pana la stana am fost cel mai avantajat fiind la urma si in final cel mai bine directionat. Toti ceilalti au trebuit sa coboare niste praguri foarte abruple. Acolo Yoke a venit in bot aproape vertical, rotile din spate desprinzandu-se de pamant in aer, foarte aproape de a face o tzucahara in echer :ha: In fine, au fost cateva momente tensionate in care imi venea sa tin cu mainile, cu dintii si in acelasi timp si cu bucile daca se putea de volan :y... mai ales ca exact in acele momente levierul reductorului imi sarea pe neutral... ba, o data am scos si mana pe geam sa tin un copac care venea prea mult spre mine :ha: Traseul a fost foarte frumos dar asa cum a fost partea finala am zis ca nu mai fac :grin: Aaa, si da, eu sunt cel care i-am avariat degetul aratator al lui Yoke, am trecut cu roata din spate peste el in timp ce ma ajuta la urcarea pe Vf. Leaota Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte nemaifiind in traseu, deci relaxat, gandesc altfel:ha:prin urmare, inteleg ca yoke gadila Barzaunul la simex, sa treaca peste pietroaiele alea:ha: omoroka, vindeca reductorul ala... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte nemaifiind in traseu, deci relaxat, gandesc altfel:ha:prin urmare, inteleg ca yoke gadila Barzaunul la simex, sa treaca peste pietroaiele alea:ha: omoroka, vindeca reductorul ala... asa e, incerca sa excite barzaunu pe la roti cu aratatorul :ha: reductorul il vindec cu niste rapoarte mai bune. luni dau comanda :wink: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte atasat va pun si track-ul acestei iesiri Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte atasat va pun si track-ul acestei iesiri suflet mare, ca de obicei:h5bercenarule... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte i se spune "Muntele Rosu" sa fie bujorul de vina? [ATTACH]80546[/ATTACH] Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte Salutare, Si noi am ajuns cu bine, dupa urcarea pe Leaota am purces spre casa cu Lipoveanu&Co pe Valea Badenilor, unde am cules soc si am mancat fragute, cu un ochi in tufe dupa urs. Multumesc lui Vetu pentru inspiratia de a alege acest traseu si de a ne invita si pe noi, pentru ofranda adusa in traverse, de la inceputul traseului :al, se pare ca a fost suficienta, intrucat restul masinilor au ajuns intregi acasa. Vremea a fost grozava, mai frumos nu se putea! In acest traseu am stabilit o comuniune eu-veverita, in care am aflat ca putem trece pe unde inainte ochiul nu cuteza sa priveasca. Multumesc pe acesta cale grupului pe milostivi care m-a impins din sleau :tk, mai aveam un pic si ne dadeam duhul, de acum cand mai strigati: Hai, calca frana cand impingem!!! mentionati ca ati vrut sa glumiti :ha: . Inca o mentiune: desi in imagini apare inoportun o sufa galbena prinsa de botul masinii, ea nu a fost folosita nicio clipa la tractare, nu a dezonorat regnul cataratoarelor, a fost purtata mai degraba ca o ... esarfa... Tot cu acesta ocazie, MT-urile mele au inceput sa se viseze SIMEX-uri. Oameni curajosi si de nadejde, as iesi oricand cu voi! :h5 Filmari si poze mai tarziu, dupa descarcari si prelucrari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte Da, inca o iesire faina, cu toate ingredientele de rigoare: distractie, adrenalina, peisaje superbe si un traseu ... agonie si extaz. O sa vedeti mai tarziu de ce. Dar sa incepem cu inceputul. Partea 1 - Ne incalzim anvelopele Am plecat din Bucuresti impreuna cu Stef pe la 7 dimineata si am ajuns restul grupului undeva pe langa Targoviste. Dupa o scurta pauza la Petromul din Pucioasa am intrat rapid in traseu. Vreme destul de mohorata, nori negri de joasa altitudine ne duceau deja cu gandul la codul galben ce se anuntase. Colac peste pupaza, in prima jumatate de ora incep deja problemele. Intai eu cu Astal si Lipoveanul, ramasi putin in urma, gresim o bifurcatie. Apoi Vetu rupe un scut pe sub masina si e nevoit sa-l dea jos. Iar la un moment dat drumul pe care o luasem se infunda brusc intr-o rapa. Vetu, conducatorul grupului, decide sa incercam pe alta parte si de aici incepe distractia :banana Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte Da, inca o iesire faina, cu toate ingredientele de rigoare: distractie, adrenalina, peisaje superbe si un traseu ... agonie si extaz. O sa vedeti mai tarziu de ce. Dar sa incepem cu inceputul. Partea 1 - Ne incalzim anvelopele Am plecat din Bucuresti impreuna cu Stef pe la 7 dimineata si am ajuns restul grupului undeva pe langa Targoviste. Dupa o scurta pauza la Petromul din Pucioasa am intrat rapid in traseu. Vreme destul de mohorata, nori negri de joasa altitudine ne duceau deja cu gandul la codul galben ce se anuntase. Colac peste pupaza, in prima jumatate de ora incep deja problemele. Intai eu cu Astal si Lipoveanul, ramasi putin in urma, gresim o bifurcatie. Apoi Vetu rupe un scut pe sub masina si e nevoit sa-l dea jos. Iar la un moment dat drumul pe care o luasem se infunda brusc intr-o rapa. Vetu, conducatorul grupului, decide sa incercam pe alta parte si de aici incepe distractia :banana asa, asa. mai baga ca le zici bine :y Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 (editat) Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte Partea a II -a - Urcare cu probleme Nu apucam sa facem 10 minute din noul traseu, ca deja apar primele noroaie. prilej foarte bun sa punem osul la treaba: cmDQpS91J5Y 1jp5i45ejDM Stef, saritor ca intotdeauna, ramane mereu in urma ca sa dea o mana de ajutor, asa ca devine pasager de ocazie la Lipoveanul... KF4PO6DzAV0 Dupa vreo ora de mers si dupa o scurta pauza la o cabana parasita, iesim in platou. _mWc9PM0LJk Pe platou avem o surpriza. Prin statie primim salutari de la ....Goganul. Care impreuna cu Sensei&Co se plimbau undeva pe alta creasta la vreo 80 de kilometri de noi! Drumul nostru de creasta se transforma in bulevard, lucru confirmat si de faptul ca la un moment dat ne-am intersectat cu o...Dacie 1300! tAgOUaEhyYc Se parea ca distractia s-a terminat si unii dintre noi deja aveau dileme offroadiste referitoare la "gratar in aer liber" versus "ciorba la pensiune.." Nici nu banuiam atunci cate bomboane amarui ne mai asteptau in cutiuta cu surprize pe care ne-o intindea dracusorul offroadului! Editat Iunie 20, 2010 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte foarte frumoasa iesirea:h5 mai veniti cu impresii si imagini din traseu:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte Foarte tare ...BRAVO! :grin: Razvane, asteptam continuarea povestii ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte Propun sigla acestei iesiri :ha:: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte Trebuia sa fiu acolo ... trebuia ... Doamne ce frumos ... mai vreau! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte sa va fie de bine baietzi...........nu stiam ca suntem la 80 km departare de voi....:2dr p.s.....nu stiam nici ca MAZDA face masini de teren....:ha:.(@astral te pupa fratele tau) Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate