Lipoveanu Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte multumim lui Vetu pentru initiativa acestei iesiri ...!!! incantat sa salut vechile si mai ales noile cunostinte ....!!! bucuros de vremea frumoasa ce ne-a asteptat la poalele muntilor ... vremea din bucuresti si drumul pana la pucioasa prevestea altceva ... ....pozele si filmele de exceptie .... atasez si eu cateva ....de la refugiul parasit .... ( unde razvanutza astepta o ciorba de burta fierbinte , cu smantana si mujdei la discretie ..!!! :ha: ) cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte Cred ca ti-ar place sa stai acolo , asa vreo 6 luni/an......cuibusor de nebunii....:ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 (editat) Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte atasez si eu cateva ....de la refugiul parasit .... ( unde razvanutza astepta o ciorba de burta fierbinte , cu smantana si mujdei la discretie ..!!! :ha: ) He, he, he, ai 1-0. Mai bine zis, copiloata ta. Care din geamul cabanei, m-a intrebat candid daca vreau o ciorba de burta. Eu am muscat imediat si am fugit repede-repede inauntru sa nu-mi ia altii randul :grin: Editat Iunie 25, 2010 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte Cred ca ti-ar place sa stai acolo , asa vreo 6 luni/an......cuibusor de nebunii....:ha::ha::ha: la naiba in puii mei ...!!! doar noi2 ...????????? :top cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte la naiba in puii mei ...!!! doar noi2 ...????????? :top Ma stii....."pervers batran"....dar nu pe invers ! :ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte Nu ma gandeam eu pe 19, cand doar ne-am salutat pe statie ca o sa ma intalnesc cu unii dintre voi pe 26 in Capatanii..:2dr:h5 Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mmg Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte Salut si aici Cristi, tocmai ce ma gandeam ca atunci cand au trecut baietii pe langa noi tu erai cocotat . Am citit topicul si se pomeneste de "bulevardul" de la baza vf. Leaota unde batranica Dacia a lui Steriopol s-a opintit saracuta. Noi ne-am intalnit si in varf cu cei 3 care au resusit, Lipoveanu si scuze..., alti doi. Fomistii din varf ,noi eram.:wink: Pun si eu un filmulet care spre final aminteste de intersectarea cu cei din 4x4. http://www.dailymotion.com/video/xdv2qs_excursie-off-cu-capul-in-nori-vf-le_travel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte Salut si aici Cristi, tocmai ce ma gandeam ca atunci cand au trecut baietii pe langa noi tu erai cocotat . Am citit topicul si se pomeneste de "bulevardul" de la baza vf. Leaota unde batranica Dacia a lui Steriopol s-a opintit saracuta. Noi ne-am intalnit si in varf cu cei 3 care au resusit, Lipoveanu si scuze..., alti doi. Fomistii din varf ,noi eram.:wink: Pun si eu un filmulet care spre final aminteste de intersectarea cu cei din 4x4. http://www.dailymotion.com/video/xdv2qs_excursie-off-cu-capul-in-nori-vf-le_travel excelent montaj!!! felicitari :1 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiZ Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Re: Invitatie pt Sambata 19 iunie, vf Leaota- bujorii de munte Ne-am regrupat..... Doar ea, colega mea de facultate, Maggie, a reusit sa aprinda focul......la mine n-a vrut in ruptu` capului ! http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/LEAOTA-20-06-2010/IMG_31791024x768.jpg http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/LEAOTA-20-06-2010/IMG_31861024x768.jpg Da, da.....ea e nevasta-mea......se pricepe ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate