ady s Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 salutare ma numesc ady si sunt posesorul unui suzuki vitara 1,6 16 valve,din 98.as avea o intrebare ce toba sport as putea sa i pun?:tk suzuki off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: toba sport Tu vrei sa modifici tot traseul evacuarii sau doar toba finala sa o inlocuiesti? De ce vrei sa faci aceasta schimbare...crestere performante sau doar sa ai un sunet mai "race" ? Pe primele locuri ar fi Borla si Magnaflow...dupa care restul. Depinde pt ce iti trebuie toba si cati bani vrei sa bagi in aceasta modificare. Spune-ne un buget. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: toba sport pune o toba de pe un bmw si ai terminat,sau poti opta si pentru un REMUS suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady s Postat Iunie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: toba sport doar toba finala as vrea sa o inlocuiesc pt a avea un sunet mai sportiv.bugetul 500-600 lei as gasi ceva la banii astia?? ce modificari ar trebui facute?? suzuki off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: toba sport Daca vrei un sound mai "bun" schimba si intermediara. Eu am pus una de opel kadet/cielo crep, prin care se vede de la un capat la altul iar toba finala este ceva no name cred dar de calitate, in ideea ca nu rugineste, soundul era foare ok, iar acum dupa ultimele modificari suna de ti ridica parul din cap:y Asa ca suma de care spui tu... iti ajunge lejereanu. Daca rei masor toba mea finala si iti dau dimensiuniile 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: toba sport La asemena modificari nu se ia in calcul si capacitatea motorului cat si tipul combustibilului ? Merge orice toba? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: toba sport In mod normal trebuie schimbat tot traiectul tobei, diametrul tevii propriu zise influenteaza foarte mult, cuplul, puterea, in ideea ca poti sa le obtii jos sau sus in ture si asta trebuie adaptat vitarei, iar pt toba spate si cea intermediara atata timp cat diametrul interior nu este mai mic decat cel al masinii pe care se sudeaza nu vad nici un impediment. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: toba sport eu consider ca toba finala e indeajuns nu trebuie si cea de mijloc schimbata si anume: vrei sa urle foarte tare? iei o toba sport de dimensiuni mici (rotunda) vrei sa urle acceptabil/tare? iei o toba sport de dimensiuni standard/medii vrei sunet gros (low)? iei o toba ovala cu 2 tipsuri nu vorbesc de tobele dedicate ce de acelea de inox custom made sa le zic asa. vrei calitatea super calitatea sunetului la super pret? iti iei remus, fox, borla, bosal, etc vrei cel mai bun raport calitate/pret? iei toba de inox (daca e modelul rotund personal prefer cu silencer detasabil). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 Re: toba sport Iti faci tot traseul de teava de inox de 50 plus o finala goala :D si o sa "urle" frumos. Eu pe bmw am avut de 60 cap coada plus serpisorii schimbati si era jale :) trebuia sa ma feresc de politie sau ARR mereu.Pe teava de inox am dat 5mil.La garaj la baieti am dat 2mil ca ii cunosc.Pe langa sunetul fain am castigat si 5 cai frumosi :). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 Re: toba sport salutare ma numesc ady si sunt posesorul unui suzuki vitara 1,6 16 valve,din 98.as avea o intrebare ce toba sport as putea sa i pun?:tk nu stiu cum e la tin e dar la mine nu este de toba intermediara sau cum vrei sa le zici am catalizatorul si un pic de teava ,toba si inca un pic de teava cumpara un final cu iesire groasa de care vrei mergi la un atelier unde repara esapamente si iti face din teava de 50 treseul si iti sudeaza finalul si ai terminat suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate