finu..l Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: Schimbare volan Vitara Acum sa va spun unde am intampinat ceva dificultati La montarea casetei si semicasetei ,asta din cauza gaurilor care nu exista dar din fericire sant urmele unde trebuiesc date, dupa ce dati gaurile destul de greu ca nu prea e pozitie , o sa va treziti ,normal, ca nu e filet in ele ca sa puteti prinde caseta si semicaseta Fiecare va rezolva cum stie treaba asta Eu am dat gaura dintr o parte in alta a capului de sasiu am bagat niste suruburi cu cap tors ,iar prin gaura care a dat spre partea rotii am putut baga o cheie tors sa tin de surub si sa il string A doua chestie la care se pierde timp este pozitionarea ramforsarii pentru axul de la volan si frana ,nu sant urme simetrice in caroserie si e destul de greu sa o pozitionezi daca nu e pozitionata corect se cam strica mamaliga pe acolo Mai sant cateva fire de inversat la instalatia electrica care in urma intoarcerii va semnaliza cand dai de maneta sa semnalizezi stanga se va aprinde becul din dreapta fata si becul din stanga spate In rest e operatiune doar de demontat-montat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: Schimbare volan Vitara la caseta de directie trebuia sa faci gaurile mai mari ca sa bagi teava si sudata la ambele capete exact cum este originala,este 100% mai sigur decat numai sa dai gaura si sa o prinzi cu suruburi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
finu..l Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: Schimbare volan Vitara nu am vazut rostul pentru ca cu teava sau nu forta de prindere este doar pe partea interioara a sasiului asa ca am ales metoda asta ,dar asa cum am zis aici face fiecare cum il taie capul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate