Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Schimbare volan Vitara

dulceanu ionel

Postări Recomandate

Re: Schimbare volan Vitara

Acum sa va spun unde am intampinat ceva dificultati

La montarea casetei si semicasetei ,asta din cauza gaurilor care nu exista dar din fericire sant urmele unde trebuiesc date, dupa ce dati gaurile destul de greu ca nu prea e pozitie , o sa va treziti ,normal, ca nu e filet in ele ca sa puteti prinde caseta si semicaseta Fiecare va rezolva cum stie treaba asta Eu am dat gaura dintr o parte in alta a capului de sasiu am bagat niste suruburi cu cap tors ,iar prin gaura care a dat spre partea rotii am putut baga o cheie tors sa tin de surub si sa il string

A doua chestie la care se pierde timp este pozitionarea ramforsarii pentru axul de la volan si frana ,nu sant urme simetrice in caroserie si e destul de greu sa o pozitionezi daca nu e pozitionata corect se cam strica mamaliga pe acolo

Mai sant cateva fire de inversat la instalatia electrica care in urma intoarcerii va semnaliza cand dai de maneta sa semnalizezi stanga se va aprinde becul din dreapta fata si becul din stanga spate

In rest e operatiune doar de demontat-montat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Schimbare volan Vitara

la caseta de directie trebuia sa faci gaurile mai mari ca sa bagi teava si sudata la ambele capete exact cum este originala,este 100% mai sigur decat numai sa dai gaura si sa o prinzi cu suruburi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare