florin1 Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Va salut .A avut careva aro 10 cu brate pe spate ? Eu numai probleme aveam cu el mi se rupea platara cind pe stinga cind pe dreapta la intrare in roata ..Le faceam la strung dar tot se rupeau .In rest ream foarte multumit de ea era in loc de tractor deal ,fin dupa ea cu remorca si culmea pe unde urcam cu ea nu a urcat un 243 ca patina si nu avea fata .si eu fara fata si am urcat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: aro 10 cu brate pe spate mno ce fain.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 (editat) Re: aro 10 cu brate pe spate Sa-mi trag palme de-am inteles ceva...:hl Ai postat unde nu trebuia !:hw Editat August 2, 2010 de Klez OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: aro 10 cu brate pe spate PAI zi care e "broblemu ca nici eu - posesor de ARO10 nu am inteles ,dar vreau sa stiu ! baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: aro 10 cu brate pe spate pai daca puneai remorca cu fan pe ea si o trageai pe deal in sus normal ca la planetarele alea nu le venea bine si se rupeau.... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 Re: aro 10 cu brate pe spate Se pare ca a dat bir cu fugitii colegul nostru :uameni,de nu ne mai baga in seama ,ori are mult fan de carat ca acum e timpul lui ! baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 Re: aro 10 cu brate pe spate Eu creca o rupt si planetarele ce i-o mai ramas si nu mai are acces la net de pe faneata :uameni Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 (editat) Re: aro 10 cu brate pe spate sau i-a dat mama ban la net ca deacum incepe scoala Editat August 17, 2010 de ADI vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: aro 10 cu brate pe spate Are cineva poze cu acest Aro cu brate pe spate? M-ati facut curios! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amb13 Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: aro 10 cu brate pe spate Dupa cite inteleg colegul se refera la primele modele de Aro 10 Mk1, care nu aveau punte spate cum au modelele actuale, iar transmisia la rotile din spate se facea tot prin planetare cum sint cele de Dacia pe fata.Acel model avea si discuri de frinare pe spate .O sa caut si niste poze , sa vad daca le gasesc prin Cd uri, daca nu caut pe celelalte forumuri si incerc sa va lamuresc. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: aro 10 cu brate pe spate Adica cumva punte independenta fata-spate ? Pai... erau mai bune bratele/bucsile/planetarele de dacie, fata de astea de pe punte rigida ? Nu prea cred... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amb13 Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: aro 10 cu brate pe spate Da, primele modele erau cu suspensie independenta si pe spate,aveau pe spate arcuri elicoidale mai mici in diametru si mai scurte decit cele de fata, difera bratul suspensiei si telescoapele. De asemenea aveau frine pe disc fata spate si haionul din spate se desfacea in doua bucati ca si la 244 primele tipuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amb13 Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: aro 10 cu brate pe spate Si spatele din doua bucati. Pozele sint de la masina colegului Misi din Cluj de pe forumul Aro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin1 Postat Septembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: aro 10 cu brate pe spate salut .Si grupul era pe brat ,urca si coboara in functie de greutatea de pe masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan.hrg Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: aro 10 cu brate pe spate nu cred ca e pe brat. pare tot sistemul clasic, asemanator cu cel de pe fata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate