Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

aro 10 cu brate pe spate

florin1

Postări Recomandate

Va salut .A avut careva aro 10 cu brate pe spate ? Eu numai probleme aveam cu el mi se rupea platara cind pe stinga cind pe dreapta la intrare in roata ..Le faceam la strung dar tot se rupeau .In rest ream foarte multumit de ea era in loc de tractor deal ,fin dupa ea cu remorca si culmea pe unde urcam cu ea nu a urcat un 243 ca patina si nu avea fata .si eu fara fata si am urcat
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...

Re: aro 10 cu brate pe spate

pai daca puneai remorca cu fan pe ea si o trageai pe deal in sus normal ca la planetarele alea nu le venea bine si se rupeau....

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

sau i-a dat mama ban la net ca deacum incepe scoala

Editat de ADI

vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh

woo cielo '96(de vanzare)

craysler voyager 2.4 benzinar

Link spre comentariu

Dupa cite inteleg colegul se refera la primele modele de Aro 10 Mk1, care nu aveau punte spate cum au modelele actuale, iar transmisia la rotile din spate se facea tot prin planetare cum sint cele de Dacia pe fata.Acel model avea si discuri de frinare pe spate .O sa caut si niste poze , sa vad daca le gasesc prin Cd uri, daca nu caut pe celelalte forumuri si incerc sa va lamuresc.

• Like 1
Link spre comentariu

Adica cumva punte independenta fata-spate ? Pai... erau mai bune bratele/bucsile/planetarele de dacie, fata de astea de pe punte rigida ? Nu prea cred...

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Da, primele modele erau cu suspensie independenta si pe spate,aveau pe spate arcuri elicoidale mai mici in diametru si mai scurte decit cele de fata, difera bratul suspensiei si telescoapele. De asemenea aveau frine pe disc fata spate si haionul din spate se desfacea in doua bucati ca si la 244 primele tipuri.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare