dulceanu ionel Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Am masina inscrisa la Bulgari si urmeaza sa mai inmatriculez una. Am vazut aici pe club ca sunt multe masini de bg.Pana acuma nu am avut nici-un incident rutier ca sa trebuisaca sa folosesc asigurarea.Multi zic sa evitam incidentele pentru ca sunt probleme cu asigurarile bulgaresti si trebuie sa platim din buzunar.Am un prieten care a lovit cu masina de bg.pe cineva si asiromul a facut plata daunelor chiar mai repede decat dc era o asig romanesca.Poate sunt persoane care au avut probleme si ne lamuresc si pe noi ca sa stim cum sa procedam. P.S. Nu stiu dc am scris la sectiunea care trebuie. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: Asigurari Bulgaria Ionele ca informatia sa fie utila scrie si la ce asigurator bulgar e facuta ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: Asigurari Bulgaria Foarte corecta specificatia facuta de YONUTZ. Si la ei sunt asiguratori ok si asiguratori cu bube in cap. Prima diferenta o face pretul de achizitie al politei.Si problema nu este legitimitatea politei de asigurare ci doar bariera lingvistica de care fug marea majoritate a service-urilor din Romania. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate