Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ulei cutie manuala Freelander - unde gasesc?

BigDude

Postări Recomandate

Unde gasesc ulei de cutie manuala pentru Freelander 1.8 Benzina?

Am citit in cartea de service a masinii ca e musai sa fie MTF 94 daca nu ma insel, produs de TEXACO.

Nu se poate pune altceva similar, pentru ca cel putin la o prima gugalire nu prea am gasit furnizori de asa ceva...

Daca stie cineva, rog sa lase doua randuri.. :tk

Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :)
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ulei cutie manuala Freelander - unde gasesc?

Unde gasesc ulei de cutie manuala pentru Freelander 1.8 Benzina?

Am citit in cartea de service a masinii ca e musai sa fie MTF 94 daca nu ma insel, produs de TEXACO.

Nu se poate pune altceva similar, pentru ca cel putin la o prima gugalire nu prea am gasit furnizori de asa ceva...

Daca stie cineva, rog sa lase doua randuri.. :tk

Merge si ATF Dexron III

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Si la disco2 tot MTF94 scrie. Eu am pus Aral 75w90 API GL-5. Poti pune de la orice firma dar cu conditia sa fie minim API GL-4.

http://www.imigi.ro/public/thumb_4c212f0daa628774848861.jpg

Editat de deadnoise

Land Rover Discovery 2 TD5 '99

Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare

Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over

Link spre comentariu

Multumesc tuturor pentru raspunsuri!

A trebuit sa-l iau ieri la prima ora si l-am luat de la reprezentanta Land Rover pe DN1.

A costat 60 RON + TVA/Litru

In autodata precum si in manualul de service da cu semne de exclamare ca numai uleiul asta trebuie, si nici un fel de alt echivalent. Englezoii pe forumurile lor de specialitate spun acelasi lucru si cica ar fi o singura alta echivalare acceptata care este se pare aproape la fel de greu de gasit:

Castrol SMX.

Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :)
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare