ORESTE Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Buna ziua! Am un Freelander 1 -2004 facelift, td4. Dupa ploile de ieri am constatat azi-dimineata ca e destul de multa apa sub covorasul de la sofer. Stie cineva , e ceva infundat, altceva?:tk Ovidiu, Freelander td4 2004 Craiova 0761 418 578 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camsonat Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: Neetanseitati freelander E posibil ca dopurile de scurgere, care din fabrica vin negaurite sa fi fost gaurite cindva si pe acolo sa intre apa. De obicei podeaua din spate e mai sus si daca pe acolo intra apa tot in fata ajunge. Daca nu sunt gaurite dopurile, prin praguri e normal sa scape ceva apa daca nivelul baltii le depaseste cu citiva cm pentru citeva minute bune. Nu lasa pisla sau buretele sa se usuce de la sine sub mocheta presata pe podea ca vei astepta cam 3 luni si vei avea o duhoare permanenta in masina. Incearca sa ridici lateral de la praguri spre centru mocheta sa se poata ventila. Bafta. '89 Terrano 3.0L V6 VG30I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ORESTE Postat Iunie 22, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: Neetanseitati freelander Merci. Nu am specificat ca masina a stationat in fata blocului. Si cred ca s-a mai intamplat in trecut. Doar de la poaie, nu de la apa din balti. deci se poate sa fie de la dopuri? Ovidiu, Freelander td4 2004 Craiova 0761 418 578 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: Neetanseitati freelander uita-te pe traseul grilajului din fata de la geam... rugina nu cred sa ai, de ajunge ploaia, dar probabil s-a infundat ceva(ex.de la frunze) , iar scurgerea se face in interiorul masinii. Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ORESTE Postat Iunie 22, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: Neetanseitati freelander Tre sa dau dopurile afara si sa bag o sarma, ceva pe acolo? cred ca se desfac cu inbus mic, sau ceva. Ovidiu, Freelander td4 2004 Craiova 0761 418 578 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate