r3dscorpion Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 :bi "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Oamenii aia chiar nu aveau ce face in alta parte? :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Din pacate, "spiritul de turma" inca traieste in multi dintre noi... :P Toate astea pentru... UN POM ???!!! :shock: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Cea mai vizionata schela :P "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Am avut si eu o tentativa de a vedea schela, da' mi-a trecut repede :D ... asa ca m-am dus la Plaza Mall cu fetele din dotare :grin: ... si acolo era un pom de iarna impodobit, ba mai mult, erau si niste Craciunitze super-meseriase ... ... la intoarcere [ ora 21.30 - 22.00 ] m-am conversat cu catagsm care m-a vazut trecand cu camionul prin multimea de la Unirea ... e clar ca lumea se bucura la luminite ca la urs :grin: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Cea mai vizionata schela :P Mai bine decat atat nici ca se putea spune. Mai bine făceau o vilă pe structură metalică pentru un cămin de copii sau de bătrâni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 Cea mai vizionata schela :P :10 O||||||||O wrangler YJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihnea_vlad Postat Decembrie 16, 2007 Partajează Postat Decembrie 16, 2007 Sigur nu a fost ceva pregatire pentru o noua revolutie? scene dintr-astea imi amintesc din decembrie 89', desi eram un prichindel pe atunci? Oricum prostia e mare la romani... Si daca as avea toti dintii cariati ... tot as mai zambi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate