Flow Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Schimbare de avatar "1. Butonul Power face cutia sa schimbe un pic mai sus vitezele si totodata durata de schimb a vitezelor este mai mica 2. Butonul Hold face ca masina sa plece de pe loc in viteza a doua, pentru a evita derapajul rotilor la plecarea de pe loc pe suprafete alunecoase! (zapada, gheata)" Ai un topic intreg aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=43255 cu discutii referitoare la butonul respectiv si functiile lui. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
katlin Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Schimbare de avatar A avut si un bull bar cu proiectoare dar l-am dat jos pt ca nu i-am vazut rostul. Nu vinzi bull bar-ul? PS Frumoasa masina! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Schimbare de avatar Acu` am vazut si eu topicul, desi avatarul l`am vazut de cateva zile schimbat :wink: S`o stapanesti sanatos si fara incidente :h5:x Frumoasa foc :y ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Iulie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Schimbare de avatar "1. Butonul Power face cutia sa schimbe un pic mai sus vitezele si totodata durata de schimb a vitezelor este mai mica 2. Butonul Hold face ca masina sa plece de pe loc in viteza a doua, pentru a evita derapajul rotilor la plecarea de pe loc pe suprafete alunecoase! (zapada, gheata)" Ai un topic intreg aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=43255 cu discutii referitoare la butonul respectiv si functiile lui. Iti multumesc pt raspuns! Respectele mele dl.FLOW Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Iulie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Schimbare de avatar Nu vinzi bull bar-ul? PS Frumoasa masina! Cu parere de rau l-am dat unui coleg mai rapid dupa forum.... Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Iulie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Schimbare de avatar Acu` am vazut si eu topicul, desi avatarul l`am vazut de cateva zile schimbat :wink: S`o stapanesti sanatos si fara incidente :h5:x Frumoasa foc :y Multumesc pt urari! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate