Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Schimbare de avatar

scaiceanu marian
 Share

Recommended Posts

Re: Schimbare de avatar

"1. Butonul Power face cutia sa schimbe un pic mai sus vitezele si totodata durata de schimb a vitezelor este mai mica

2. Butonul Hold face ca masina sa plece de pe loc in viteza a doua, pentru a evita derapajul rotilor la plecarea de pe loc pe suprafete alunecoase! (zapada, gheata)"

Ai un topic intreg aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=43255 cu discutii referitoare la butonul respectiv si functiile lui.

Acu` am vazut si eu topicul, desi avatarul l`am vazut de cateva zile schimbat :wink:

S`o stapanesti sanatos si fara incidente :h5:x Frumoasa foc :y

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

"1. Butonul Power face cutia sa schimbe un pic mai sus vitezele si totodata durata de schimb a vitezelor este mai mica

2. Butonul Hold face ca masina sa plece de pe loc in viteza a doua, pentru a evita derapajul rotilor la plecarea de pe loc pe suprafete alunecoase! (zapada, gheata)"

Ai un topic intreg aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=43255 cu discutii referitoare la butonul respectiv si functiile lui.

Iti multumesc pt raspuns!

Respectele mele dl.FLOW

Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein-

Acu` am vazut si eu topicul, desi avatarul l`am vazut de cateva zile schimbat :wink:

S`o stapanesti sanatos si fara incidente :h5:x Frumoasa foc :y

Multumesc pt urari!

Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein-

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use