Flow Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Re: Schimbare de avatar "1. Butonul Power face cutia sa schimbe un pic mai sus vitezele si totodata durata de schimb a vitezelor este mai mica 2. Butonul Hold face ca masina sa plece de pe loc in viteza a doua, pentru a evita derapajul rotilor la plecarea de pe loc pe suprafete alunecoase! (zapada, gheata)" Ai un topic intreg aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=43255 cu discutii referitoare la butonul respectiv si functiile lui. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katlin Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Re: Schimbare de avatar A avut si un bull bar cu proiectoare dar l-am dat jos pt ca nu i-am vazut rostul. Nu vinzi bull bar-ul? PS Frumoasa masina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Re: Schimbare de avatar Acu` am vazut si eu topicul, desi avatarul l`am vazut de cateva zile schimbat :wink: S`o stapanesti sanatos si fara incidente :h5:x Frumoasa foc :y ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
scaiceanu marian Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 Re: Schimbare de avatar "1. Butonul Power face cutia sa schimbe un pic mai sus vitezele si totodata durata de schimb a vitezelor este mai mica 2. Butonul Hold face ca masina sa plece de pe loc in viteza a doua, pentru a evita derapajul rotilor la plecarea de pe loc pe suprafete alunecoase! (zapada, gheata)" Ai un topic intreg aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=43255 cu discutii referitoare la butonul respectiv si functiile lui. Iti multumesc pt raspuns! Respectele mele dl.FLOW Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link to comment Share on other sites More sharing options...
scaiceanu marian Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 Re: Schimbare de avatar Nu vinzi bull bar-ul? PS Frumoasa masina! Cu parere de rau l-am dat unui coleg mai rapid dupa forum.... Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link to comment Share on other sites More sharing options...
scaiceanu marian Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 Re: Schimbare de avatar Acu` am vazut si eu topicul, desi avatarul l`am vazut de cateva zile schimbat :wink: S`o stapanesti sanatos si fara incidente :h5:x Frumoasa foc :y Multumesc pt urari! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts