Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pentru cine vrea un Samurai frumos

wolfman

Postări Recomandate

Salut

Tot cautand pe net, am gasit o masina care, cel putin mie, mi-a placut. Pacat ca nu sunt dispus sa dau acum atatia bani pe ea, dar poate linkul urmator va fi de ajutor vreunui coleg care nu e asa afectat de criza

http://autovit.ro/suzuki-samurai-C13637143.html

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pentru cine vrea un Samurai frumos

frumoasa masina dar as avea ceva completari

1, Exista posibilitatea sa nu aiba taxa platita

2. Nu a fost folosita in offroad? niciodata? da pozele is facute in parcare?

In rest fara comentarii, Asta e pretul si la cum arata si ce are, e bun, scade troliul si roti;e si ce ramane e mai ieftina decat una fara dotari

Link spre comentariu

@ady_petre Pai deh, toti zic despre masinile puse la vanzare ca nu au facut off road sau ca au km reali, dar depinde cine il crede.

@zep O fi masurat omu' distanta de la sol la prag:ha: si a zis ca e garda la sol.

Nu-l cunosc si nu-i fac reclama in nici un fel, dar mie mi-a placut masina. Sper ca in viitorul cat mai apropiat sa pot sa-mi fac si eu un "acaret" ca asta(ca tot se foloseste termenul) mai ales ca am o casa intr-o zona minunata pentru off road si virusul e incurabil. Visul meu e sa cumpar un samurai stock si sa-l fac singur pe placul meu. Am vazut unele inaltate prea mult(si cred ca la inclinatii laterale mai mari ar avea probleme), altele care la o denivelare mai mare loveau cauciucurile in aripi, insa la asta mi se pare ca modificarile sunt proportionale cu dimensiunea masinii.

Link spre comentariu

Masina, sau cel putin numarul de telefon al vanzatorului, apartine userului @scaraoscky de pe acest forum. :grin:

Apropo scaraoscky, esti din Bucuresti sau din Bacau?

Romania , Bacau (jud. Bacau),

tel.: +4 0740470929

Link spre comentariu

Salutare MAx,

Sunt din bucuresti si telefonul nu este al meu: Telefonul meu este 0742.08.02.05 (vezi diferenta..:h5)

MAsina apartine unui baiat de preot, SERGIU din Onersti. De la el eu am achizitionat Vitara rosie si Wranglerul negru. Ce pot sa va spun este ca masina nu a facut offroad niciodata. Pentru cei interesati, nu este rau cind vorbiti cu vanzatorul sa mentionati ca sunte-ti membrii forumului :cl

Bafta!

Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992

Tel: 0742.08.02.05

mail: rosca_radu@yahoo.com

Link spre comentariu

Salutare MAx,

Sunt din bucuresti si telefonul nu este al meu: Telefonul meu este 0742.08.02.05 (vezi diferenta..:h5)

MAsina apartine unui baiat de preot, SERGIU din Onersti. De la el eu am achizitionat Vitara rosie si Wranglerul negru. Ce pot sa va spun este ca masina nu a facut offroad niciodata. Pentru cei interesati, nu este rau cind vorbiti cu vanzatorul sa mentionati ca sunte-ti membrii forumului :cl

Bafta!

Scuze

Eu am dar cautare pe forum la numarul respectiv si mi-a aparut intr-unul din mesajele tale. Nu am stat eu sa citesc atent mesajul. :grin:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=46124&highlight=0740470929

Link spre comentariu

salut,

eu pe baietii din Bacau i-am cunoscut in toamna trecuta, e adevarat ce a spus scaraoski,sun baieti de preot....din cate am observat ei aduc masini le prepara , si apoi le scot la vanzare, deci nu cred ca au vazut off road acele masini...am vazut ca mai au unu samu rosu la vanzare, tot pe autovit.

sa auzim de bine!

Link spre comentariu

Scuze

Eu am dar cautare pe forum la numarul respectiv si mi-a aparut intr-unul din mesajele tale. Nu am stat eu sa citesc atent mesajul. :grin:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=46124&highlight=0740470929

Stai linistit Max..nu este nici o problema!..sincer, mi-ar fi placut sa fie a mea si sa stiu sa prepar asa masini..insa,......:hw

Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992

Tel: 0742.08.02.05

mail: rosca_radu@yahoo.com

Link spre comentariu

Am vrut sa-ti dau PM, Max, acum 2 seri sa te lamuresc, dar nu-mi mergea forumul. Era chiar hilar ca scaraoscky sa fie baiatul de preot :ha: Stiu ca Sergiu(asa il cheama) are cont pe forum, dar nu prea intra.

Asa este, masinile le prepara Parintele si nu sunt folosite. De asemenea si asta a fost a lui http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=51229

Sunt bun de detectiv, nu?:ha:

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Suna-l pe scaraoscky la numarul de telefon 0742.08.02.05. E posibil sa-ti spuna el cum sa iei legatura cu proprietarul ca a mai cumparat doua masini de la el.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare