giorgel Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Iesiri la noroi in jurul Targovistei ? pai traseu traseu, reeditare reeditare.... da' unde vedem pozele si filmele? noua ne place zona Targovistei, e relativ aproape si are de toate pt. toti:h5:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vreasc Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Iesiri la noroi in jurul Targovistei ? A fost atat de dificil traseul ca nimeni n-a mai stat de poze sau filme, crede-ma...:ha:. incercam data viitoare sa facem niste filmulete. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator valah Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: Iesiri la noroi in jurul Targovistei ? Cunoastem zona,dar spuneti-ne traseul sa reeditam si noi.. Fara invidie!!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stilgar Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: Iesiri la noroi in jurul Targovistei ? duminica poate??!! jaguar X-Type 2.5 Mitsu L200 Jeep XJ 4.0 BMW R1200GS HONDA CBR600RR HUSABERG 450e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: Iesiri la noroi in jurul Targovistei ? Ar fi o idee duminica !Organizatorii , nimic ? B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vreasc Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 (editat) Re: Iesiri la noroi in jurul Targovistei ? s-a amanat plecarea dupa trolii, asa ca sunteti invitati maine, 24.10.2010, la ieseala in noroi. zona Aninoasa, Gorgota. Ne intalnim la benzinaria Moll, orele 11.00 pentru detalii 0722683112 - vreasc(Gabi) Editat Octombrie 23, 2010 de vreasc amanare cumparare trolii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator valah Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: Iesiri la noroi in jurul Targovistei ? Am primit mesajul (multumesc Gabi) dar maine sunt diriginte de santier !:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vreasc Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: Iesiri la noroi in jurul Targovistei ? Spor la treaba! Ne gandim la tine cand vom fi in namol pana la faruri:hl. poate data viitoare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator valah Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: Iesiri la noroi in jurul Targovistei ? Astepam descrierea traseului si de data asta ,multe poze...:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: Iesiri la noroi in jurul Targovistei ? Cand mai plecati in jurul tragovistei, si nu numai, bagati si la mine un telefon 0722683112 - vreasc (Gabi):2dr si eu sunt din targoviste ...si un proaspat posesor de vitara...cu mici imbunatatiri... vad ca suntem mai multi prin tgv pasionati de off road...cand facem o iesire? nr. meu de tel: 0741 036696 An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vreasc Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: Iesiri la noroi in jurul Targovistei ? Te-am notat pe lista. Te anuntam cand facem vreo iesire. Am fost si duminica prin zona dar a fost ceva spontan... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: Iesiri la noroi in jurul Targovistei ? abia astept...am fost azi cu treaba pe dealurile dintre gura ocnitei si moreni...superba zona...daca ne strangem 3-4 masini poate facem o iesire... Te-am notat pe lista. Te anuntam cand facem vreo iesire. Am fost si duminica prin zona dar a fost ceva spontan... An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daneen Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Iesiri la noroi in jurul Targovistei ? salutare!si eu sant din targoviste, proaspat posesor de vitara in curs de imbunatatire,amator de iesiri in zona tgv-moreni-valea lunga,zona foarte frumoasa cu multe drumuri forestiere.daca se fac iesiri rog tel 0724919191 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vreasc Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Iesiri la noroi in jurul Targovistei ? @daneen sigur facem o iesire duminica viitoare pe 04.12.2010 prin zona noastra. te sun eu sa-ti comunic ora. e valabil si pentru cei care si-au dat nr de telefon aici:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Iesiri la noroi in jurul Targovistei ? crt 82 sil daca vrei poate ne inviti si pe noi la tgv sa iesim impreuna nu de alta dar de cand tragem noi de tine asa ca cred ca venim si noi daca organizati ceva,noi adica subsemnatul si dany let,poate deschideti ceva topic pt sfarsitul de saptamana ce vine,noi pe 1 va invitam la alexandria daca va face placere:2dr:h5 sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daneen Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Iesiri la noroi in jurul Targovistei ? astept sa vorbim la tel,putem organiza ceva frumos,lume sa fie!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daneen Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Iesiri la noroi in jurul Targovistei ? In lipsa oricarei intiative a targovistenilor si in ciuda ploii am dat o tura pe dealurile manastirii Dealu: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Iesiri la noroi in jurul Targovistei ? :uamenidaca nimeni nu are curaj sa ia tauru de coarne sa ne impotmolim eu ce sa fac,ma duc in alte zone,daca postai ceva eram la manastire impreuna cu inca 4 masini daca nu ai zis nimic...... sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daneen Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 (editat) Re: Iesiri la noroi in jurul Targovistei ? I mi pare rau gury3 . eu sant mai nou pe aici abia acum incep sa pricep ce si cum, sa va cunosc. lansez invitatia acum. Urmeaza sa ne punem de acord cu ziua, am si un telefon mai sus. Am facut si azi o iesire pana deasupra moreniului cu inca un targovistean. Editat Decembrie 5, 2010 de daneen Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Iesiri la noroi in jurul Targovistei ? am mai fost prin paduri...dinspre razvad inspre moreni si am vazut urme de off-road-isti...pacat ca nu anuntati cand iesiti:uameni, tare mi-ar placea si mie sa ies cu voi...in speranta unei invitatii:grin::grin::grin: fac cunoscute mici modificari pe care le suporta suzy a mea mai intai intarirea sasiului... apoi montarea unui troliu....pe suport home made:grin: si acum rezultatul final...deocamdata... 1 An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Iesiri la noroi in jurul Targovistei ? salutare colegi , cand mai iesiti dati si voi un semn !!!! 0751340396 orange sau 0733103004 cosmote hai ca mie dor de muntii bucegi :tk cristian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Iesiri la noroi in jurul Targovistei ? salutare colegi , cand mai iesiti dati si voi un semn !!!! 0751340396 orange sau 0733103004 cosmote hai ca mie dor de muntii bucegi :tk cristian esti de prin tgv? sau vii din bucuresti daca se organizeaza ceva... An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Iesiri la noroi in jurul Targovistei ? sant din bucuresti !!!!!! :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 (editat) Re: Iesiri la noroi in jurul Targovistei ? tare sunt frumoase dealurile de pe langa tirgoviste...si pline de noroi:wink: cand facem si noi, toti tirgovistenii, o iesire? cateva poze facute la iesiri: Editat Mai 12, 2011 de Astral An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Iesiri la noroi in jurul Targovistei ? astept organizarea targovistei sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate