silviub Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Buna ziua tuturor, Dupa cum spuneam intr-un mesaj gresit postat (scuze koala), desi am ceva vechime pe acesta lume, nu am mai luat parte la forumuri. Cateva date pe scurt despre mine: Silviu, ma striga lumea, sunt din Bucuresti si sunt pasionat si incantat de tot ceea ce inseamna natura. De aici si pana la off-road (atat bicicleta,cat si moto si auto) nu a mai fost decat un pas. Dat fiind business-ul, mi-a fost si imi este destul de greu sa planific impreuna cu altii iesiri in natura. Asta se traduce totusi prin iesiri destul de dese, dar solo. Pentru ca exista oarece experinta/vechime, am incercat si ceea ce inseamna concursurile nationale de off-road (nu va speriati, participant la clasa open). Cat despre baza materiala desi destul de bogata, este totusi modesta: -- moto Yamaha Serow 225, monocilindru in 4 timpi -- auto 2 buc. Isuzu Troper 2,6l, 116 CP (una de tura, cea de sub nume, si una cu care ma dau la concursuri). Cam atat despre mine Toate cele bune silviub most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Salut si bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Salutare si un calduros bun venit printre noi :h5 "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 salut Silviu si bine ai venit!!! cea de concurs este cumva rosie? :grin: :h5 Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Wellcome...isuzu- frontera ...aproape frati(chiar daca din tata vitreg).... :c I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 :W in :c Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Bine ai venit in gasca :c www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Decembrie 4, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2007 salut Silviu si bine ai venit!!! cea de concurs este cumva rosie? :grin: :h5 da, acela's eu most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 bine ai venit !!! :c Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 :Hr Bine ai venit!!! http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 :W ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 Bine ai venit :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate