silviub Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Sunt propietar si utilizator de Isuzu Troper(2,6l benzina).Nu pot spune ca sunt mandru dar foarte multumit. Pentru cineva care doreste sa faca off-road si nu doreste sa bage bani in upgrad-uri, dupa mine este super ok varianta standard. A, am uitat un amanunt, este perfecta pentru cineva care vrea sa conduca masina si nu sa fie condus de ea. Spun asta pentru ca masinile de servici sau de zi cu zi, cu care merg, au facut si fac parte din marci super consacrate. Multi dintre prieteni si cunostinte ma intreba "cu asemenea masini in curte (cele de zi cu zi) cu mai poti sa conduci asa ceva?" le raspund invariabil ca placerea de a conduce, de a simti masina nu poate fi simtita acolo unde electronica primeaza (a se intelege acolo unde soferul este o optiune in plus a masinii). Si pentru a nu isca o intrega polemica, precizez ca nu este o masina si nici nu poate fi transformata, pentru extrem (ramane de lamurit de unde incepe extremul) Pentru incheiere va salut pe toti si bine v-am gasit most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 foarte bine spus :h5 Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Bun venit pe forum ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
goerula Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Ce e al meu e cel mai bun shi eu sunt convins ca ce am eu e cel mai bun! oricum am demonstrat in offroad ca nu mashina ci nebunia shi exp shoflengerului conteaza! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Ce e al meu e cel mai bun shi eu sunt convins ca ce am eu e cel mai bun! oricum am demonstrat in offroad ca nu mashina ci nebunia shi exp shoflengerului conteaza! @ goerula despre ce vorbesti ?jmekeria e sa te intorci cu masina intreaga PRICEPI:grin: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Ce e al meu e cel mai bun buna seara nu vreau sa ma laud cu ce am dar am un isuzu trooper faricat 1986 2,3 benzina il am din martie 2010 dar sant multumit de el si am trecut prin locuri prin care putine masini au trecut fara avarii majore !!!!!!!!! am uitat sa spun lam achizitionat cu 1700 euro si mau costat rep anca vreo 3200 euro dar a meritat !!!!!!!!!!! sa ne vedem pe munte :old:y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dude Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Ce e al meu e cel mai bun Salut. Am un prieten care foloseste la firma Mitsu L200, Isuzu Trooper LWB 2.8 diesel si Nissan Patrol Y60 LWB 2.8 diesel. Dintre toate cel mia multumit e de Isuzu. Cum firma la care lucreaza se ocupa destul de mult cu drumetii offroad consider ca se pricepe si are cunostinte temeinice atat teoretice cat si practice. Am incercat sa il combat intr-o discutie Patrol vs Isuzu cum ca Patrolul are elicoidale in timp ce Trooperul are bare de torsiune fata si foi spate, ca patrolul are o imagine mult mai buna in randul pasionatilor, etc. Mi le-a demontat pe toate, iar concluzia lui a fost ca Trooperul este genul de masina care nu arata cine stie ce, dar ofera cel mai bun compromis intre performante si costuri de exploatare. Asa sa fie? Ce m-ar speria cel mai tare la un Trooper din prima generatie e ca sunt foarte putine si daca Doamne fereste il lovesti/strambi ai o mica problema in procurarea pieselor de caroserie. De asemenea, cred ca si kiturile de preparare offroad sunt mai rare si mai putin evoluate decat pentru celelalte marci mai prezente printre pasionatii din Ro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rogozan_marcel Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Ce e al meu e cel mai bun Am avut Isuzu Bighorn 3.1td(trooper)pe anglia si m-a mincat in c.r sa-l inmatriculez gratis printr-un avocat ca dupa aceea stimatii nostri politicieni sa mareasca impozitul la 4600 lei pe an si asa l-am vinut dar masina MAI BUNA CA AIA nu o sa mai am si nu trece zi fara sa ma gindesc la ea...asa ca isuzu ii o marca adevarata. Sa o folosesti sanatos, nu o sa te dezamageasca iti promit:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate