wolfman Postat Iunie 27, 2010 Partajează Postat Iunie 27, 2010 Buna ziua/seara Am ajuns in situatia putin cam neplacuta sa schimb parbrizul. Oferte...gramada, de la 300 RON in sus. Ce parere aveti despre aceste parbrize poloneze/chinezesti/italiene ieftine? Am inteles ca s-ar crapa mai usor decat un Pilkington sau orice alt prbriz de marca, asa o fi? Merita diferenta de 4-500 RON in plus pentru un parbriz "mai bun". Exista posibilitatea sa fie scris pe el un producator si de fapt sa fie o facatura ieftina. Mentionez ca pe masina este din fabrica Pilkington care a luat o pietricica la vreo 4 cm de marginea de sus si in momentul in care am spalat masina (desi nu era soare) a pocnit si s-a croit de la un capat la altul exact din punctul in care a fost lovit. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 27, 2010 Partajează Postat Iunie 27, 2010 Re: Parbrize ieftine, pareri Buna ziua/seara Am ajuns in situatia putin cam neplacuta sa schimb parbrizul. Oferte...gramada, de la 300 RON in sus. Ce parere aveti despre aceste parbrize poloneze/chinezesti/italiene ieftine? Am inteles ca s-ar crapa mai usor decat un Pilkington sau orice alt prbriz de marca, asa o fi? Merita diferenta de 4-500 RON in plus pentru un parbriz "mai bun". Exista posibilitatea sa fie scris pe el un producator si de fapt sa fie o facatura ieftina. Mentionez ca pe masina este din fabrica Pilkington care a luat o pietricica la vreo 4 cm de marginea de sus si in momentul in care am spalat masina (desi nu era soare) a pocnit si s-a croit de la un capat la altul exact din punctul in care a fost lovit. tot parbrize sunt... avem chiar un coleg care le fabrica aici... Lozinca, sunt f bune si durabile.... vrei marca pe care sa dai banii , e treaba ta, dar iti garantez ca cele romanesti sau poloneze sunt la fel de reusite. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Iunie 27, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2010 (editat) Re: Parbrize ieftine, pareri Multumesc, dar nu am gasit nici un membru 'Lozinca'. Ma gandeam ca cele de firma or fi tratate in vreun fel sa reziste mai bine la impactul cu diferite pietricele sau la zgarieturi. Adevarul e ca am fost posesor de Dacie cativa ani buni si nu am avut probleme la pietre, dar a crapat peste noapte in curte fara sa-l fi lovit in prealabil. Mai am un amic cu o Skoda care l-e schimbat anul trecut (400RON) si acum e din nou nevoit sa repete operatiunea (fara sa-l fi lovit puternic, zice el). Astept in continuare sfaturi de la cei patiti Editat Iunie 27, 2010 de wolfman "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Parbrize ieftine, pareri ai PM cu nr de telefon... el ne face la unii dintre noi parbrizele pt masinile de concurs. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Parbrize ieftine, pareri salut imi poti da si mie nr. de telefon pentru parbrize? Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Parbrize ieftine, pareri Un numar se poate ?? eventual email ... Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Iunie 29, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: Parbrize ieftine, pareri V-am trimis cate un PM cu nr de telefon "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: Parbrize ieftine, pareri :cl Multumesc Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: Parbrize ieftine, pareri Multumesc, dar nu am gasit nici un membru 'Lozinca'. Ma gandeam ca cele de firma or fi tratate in vreun fel sa reziste mai bine la impactul cu diferite pietricele sau la zgarieturi. Adevarul e ca am fost posesor de Dacie cativa ani buni si nu am avut probleme la pietre, dar a crapat peste noapte in curte fara sa-l fi lovit in prealabil. Mai am un amic cu o Skoda care l-e schimbat anul trecut (400RON) si acum e din nou nevoit sa repete operatiunea (fara sa-l fi lovit puternic, zice el). Astept in continuare sfaturi de la cei patiti Eu am avut pe YJ, un parbriz turcesc care, la o pietricica s-a spart. L-am inlocuit cu un "Saint-Gobain", care a tinut vreo patru luni (aceeasi "pietricica", sau alta). Dupa care l-am lasat asa pana am vandut masina. Acum am pe TJ un parbriz turcesc care... ghici? La o "pietricica' s-a ciobit usor (pe langa faptul ca folia din interior este dezlipita pe margini). Am fost cu el la un centru de reparat parbrize, sa opresc fisura. Degeaba. Acum e plecata fisura pe tot parbrizul, dar pana nu se face tandari nici ca-l schimb. La Wrangler, macar am scuza ca are o forma de "caramidoid de translatie", predestinata in a culege orice piatra aruncata de rotile altui vehicul. Ca sa ajungem si la concluzie: cred ca orice parbriz rezista la fel la pietre. Diferenta o face calitatea foliei dintre geamuri (la cele "duplex", "triplex" sau mai stiu eu ce), care, in timp, se dezlipeste (patrunde aer intre foi - cel mai frecvent se putea vedea fenomenul la Daciile 1300 - mai ales la colturi) si poate deveni deranjanta (mai ales la conducerea pe timp de noapte). Insa, iarasi, fenomenul apare, de obicei, pe margine (mai putin deranjant). “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate