alk Postat Iunie 27, 2010 Partajează Postat Iunie 27, 2010 Rog colegii sa ma indrume la o varianta de alimentare electrica secundara pentru troliu,halogene si alti consumatori din echipamentul de logistica.Necesarul de curent este foarte mare uneori si poate dura ore intregi.:tk ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Iulie 12, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Alternator,baterii,instalatie electrica Se poate inchide, :tk:cl! ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Alternator,baterii,instalatie electrica Cum ai rezolvat? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Iulie 13, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Alternator,baterii,instalatie electrica Cum ai rezolvat? am cumparat un alternator valeo de 105 ah si am sa-i pun inca o baterie mare la care o sa leg toti consumatorii secundari.:h5 ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Iulie 21, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: Alternator,baterii,instalatie electrica Se poate inchide,:tk:cl! ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: Alternator,baterii,instalatie electrica Scuzeeee, inainte de a inchide topicul, doar o precizare, sa nu fie dubii - inteleg ca ai inlocuit alterantoruloriginal cu unul de capacitate mai mare si ca montezi o noua baterie. Nu ar mai trebui si un separator cu management de incarcare al bateriilor ? Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Iulie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2010 Re: Alternator,baterii,instalatie electrica Scuzeeee, inainte de a inchide topicul, doar o precizare, sa nu fie dubii - inteleg ca ai inlocuit alterantoruloriginal cu unul de capacitate mai mare si ca montezi o noua baterie. Nu ar mai trebui si un separator cu management de incarcare al bateriilor ? salut,ai dreptate,cred ca-mi va trebuii si un separator daca mai pun o baterie,dar daca imi pun o singura baterie dar de capacitate mare mi-ar mai trebuii ceva?:tk ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Re: Alternator,baterii,instalatie electrica ... Un stingator mai mare ???:ha: Teoretic, nimic. Practic... Cabluri mai groase. Dar daca ai alternator maire si 2 baterii, le poti lega in serie (pe 12V) si nu cred ca mai ai nevoie de separator, deoarece e cam aceeasi chestie ca si cum ai pune una mare. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arcasul Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Alternator,baterii,instalatie electrica ... Un stingator mai mare ???:ha: Teoretic, nimic. Practic... Cabluri mai groase. Dar daca ai alternator maire si 2 baterii, le poti lega in serie (pe 12V) si nu cred ca mai ai nevoie de separator, deoarece e cam aceeasi chestie ca si cum ai pune una mare. Legarea se face in paralel pentru 12 V si curent mai mare, in serie se dubleaza tensiune si curentul ramane la aceeasi intensitate! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate