Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

in California

vitalies

Postări Recomandate

E foarte tare!!!!! Si unde pui ca e si lovita si tinichigiuita ca mai toate de la noi!!

Oare o fi platit taxa de prima inmatriculare :ga

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca transportul pana acolo a fost de doua ori cat masina :bleah

Sau masina respectiva vine din beciurile secrete ale CIA, fiind vorba de un prototip furat ca sa invete ageamii aia de la Ford General Motors cum se face o masina care merge cu srama si ciocan

Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"
Link spre comentariu

Eu cred ca este una din Dacii care s-a exportat in Canada si ulterior a ajuns in State - dar poate gresesc.

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Eu cred ca este una din Dacii care s-a exportat in Canada si ulterior a ajuns in State - dar poate gresesc.

Jantele sunt specifice Renault 12. Daciile erau echipate cu alte jante.

Da' cine stie... Poate la export au mers cu jante Renault.

Link spre comentariu

Jantele sunt specifice Renault 12. Daciile erau echipate cu alte jante.

Da' cine stie... Poate la export au mers cu jante Renault.

Asa e la jante nu m-am uitat. Ce m-a derutat - cele 4 faruri - credeam ca R12 se fabrica cu faruri dreptungiulare. M-am uitat pe net si am gasit si varianta asta.

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
scuzati interventia ,dar mai este o varianta a acestei masini care se fabrica la noi pe vremea lu' ceasca direct pentru export sub numele de DELTA si se vindea in mai multe tari din asia si america latina poate ca vreun mexican a avut mult curaj sau era drogat si ... :shock:

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare