Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nu ma claxona fraiere.........

grandvitara

Postări Recomandate

Re: Nu ma claxona fraiere.........

Mai oameni buni, de ce kilu' meu mai sunt rubricile alea cu filme si poze si youtube and stuff? Hai, un raspuns! Daca fiecare deschide un topic pt ca i se nazare ca a gasit el cel mai misto film, unde credeti ca ajungem? Mai mult, filmul cu acel catel care nu mananca de la "basescu", A MAI FOST PUS O DATA!:dr3Astrale, muta-le posturile ca ma-nervez!:hl

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai atunci da-ti DELETE si bagati topicul in debara...

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Daca nu ma insel si filmul cu cainele muscand din numar este deja, chiar la youtube and stuff.

Ai sa razi....desi si mie mi s-a parut ca l-am vazut acolo, nu l-am gasit.....oricum merita claaaar un topic deschis pt filmul ala ! :uameni

Link spre comentariu

Mai oameni buni, de ce kilu' meu mai sunt rubricile alea cu filme si poze si youtube and stuff? Hai, un raspuns! Daca fiecare deschide un topic pt ca i se nazare ca a gasit el cel mai misto film, unde credeti ca ajungem? Mai mult, filmul cu acel catel care nu mananca de la "basescu", A MAI FOST PUS O DATA!:dr3Astrale, muta-le posturile ca ma-nervez!:hl

Uite asa se sperie membrii astia mai tinerei si tensionati nu vor mai posta niciodata in viata lor raminind vesnic prosternati admirativ in fata" batrinilor" nervosi care nici macar nu mai au puterea de a ride si toata ziua:dr3 si iar :dr3(azi e marti, credeam ca trecut ziua de luni...).Fara suparare Petre Niteanu a.k.a. bullbar dar mi s-a parut interesanta faza si daca totul se duce dracu de ripa in tara asta am zis sa postez ceva sa va mai faca sa rideti.Daca am gresit omoriti-ma,schingiuiti-ma dar daca voi nu ma vreti eu va vreau asa ca nu scapati de mine nicicum:ha:( decit doar daca iau ban)

Mea culpa daca sunt off-topic!

Editat de grandvitara
Link spre comentariu

Fara suparare Petre Niteanu a.k.a. bullbar dar mi s-a parut interesanta faza si daca totul se duce dracu de ripa in tara asta am zis sa postez ceva sa va mai faca sa rideti.

Eu nu ma supar pe nimeni! Doar postati acolo unde le este locul. Daca pui ceva haios, el va fi vizionat oricum, nu trebuie sa faci un nou topic. Asta pt ca ceea ce tie ti se pare haios, iti garantez ca nu e neaparat haios pt TOATA lumea! Si atunci fiecare de pe acest forum va deschide un post nou in functie de ceea ce i se pare LUI haios! Si uite asa au luat fiinta....SECTIUNILE! Pt a putea grupa, in functie de gust, acelasi gen de subiecte sau manifestari ale subiectului!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare