alien_0707 Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Am aceasta problema,adica joc in caseta de directie si cineva mi-a zis ca s-ar putea regla ca la Mercedes.Din lipsa de timp l-am rugat pe un prieten de-al meu care e mecanic sa se uite si sa vada ce se poate face. A luat omu masina de la mine si a dus-o in service dar dupa o ora m-a sunat si mi-a zis ca nu are asa reglaj. Un tip din Cluj care se ocupa numai cu reparat Cherokee(Johny il cheama) cu care am mai stat eu de vorba de cateva ori mi-a zis cum am scris si mai sus ca se poate umbla si regla jocul. Stie cineva sa-mi zica care e realitatea? Pentru o mai buna clarificare mentionez si datele masinii: Jeep Cherokee,4.0 litri ,cutie automata,an fabricatie 1999. Jeep Cherokee '99 4.0 l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stilgar Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Se regleaza sau nu jocul din caseta la un cherokee din '99? la al meu care e din 98 exista reglaj la caseta. jaguar X-Type 2.5 Mitsu L200 Jeep XJ 4.0 BMW R1200GS HONDA CBR600RR HUSABERG 450e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alien_0707 Postat Iunie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Se regleaza sau nu jocul din caseta la un cherokee din '99? la al meu care e din 98 exista reglaj la caseta. Cum arata?E cumva un surub deasupra? Jeep Cherokee '99 4.0 l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: Se regleaza sau nu jocul din caseta la un cherokee din '99? ar trebui sa ai un surub sus in partea stanga ( cum te uiti la masina ), casetele sunt toate cam la fel. si parca ai 2 modele de casete pe Cherokee cu si fara Servodirectie.... oricum au ambele reglaj. ... parca din 85 - 91 sau 95 au casete de directie fara servo si din 91 au bagat casete de directie cu servo... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alien_0707 Postat Iulie 3, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: Se regleaza sau nu jocul din caseta la un cherokee din '99? Azi am avut timp sa umblu sub capota. Am scos radiatorul de la A.C. cel de deasupra casetei de directie si........uraaa,am gasit un frumos surub cu contrapiulita de unde se regleaza jocul din caseta. Am efectuat reglajul corespunzator dupa care l-am sunat pe mecanic cel caruia i-am lasat masina sa rezolve problema si care mi-a zis ca nu exista reglaj...si l-am concediat. Multumesc cherokee-istilor cu experienta care mi-au raspuns mai sus. Jeep Cherokee '99 4.0 l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate