Forte Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Asa arata cardanul fata de la Jimny-ul meu! Ce pot face? Second-hand am gasit la 150Euro! Nou la Autonet 388Euro! Pe ebay nu exista: http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=jimny+propshaft+&_cqr=true&_nkwusc=jimny+proshaft&_rdc=1 Ce-mi recomandati? Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: Cardan fata Jimny Cred ca stii deja de astia dar vad ca sunt momentan singurii care vind noi,repara sau reconditioneaza cardane http://eurokardan.hu/index.php?lang=ro http://www.rune.ro/prod05unicardan.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: Cardan fata Jimny poti (pot) schimba numai culisanta, eventual teava de legatura intre cruci, daca este stramba ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: Cardan fata Jimny daca ai in zona un strungar bun si cu simt mecanic ii duci cardanul tau si unu de aro/tv/sau ce alt cardan vrei tu il taie si foloseste de la jimny doar capetele il sudeaza pe strung centrat si nu ai treaba daca meseriasul e bun ,o sa fie la fel de buna treaba ca si la atelierele alea renumite Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: Cardan fata Jimny @Forte: Totusi ce defectiuni are cardanul? in foto nu se vede ca este stramb sau sa aiba jocuri. Ii lipseste numai protectia de cauciuc (burduf) de la culisanta.:h5 SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iunie 30, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: Cardan fata Jimny Din cauza modificarilor la suspensie, culisanta sta un pic mai intinsa si nu prinde bine, acolo s-au uzat canelurile! Si din pacate am mers si fara burduf! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iunie 30, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: Cardan fata Jimny Raspuns de la al meu mecanic: Are 16 caneluri, distanta intre ele este 3,2 mm si grosimea tevii exterioare de 26,67 mm. Se poate modifica la strung un cardan de Aro 10 si pune in locul acestuia! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: Cardan fata Jimny da pe dracu.....:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: Cardan fata Jimny @Forte::sr daca gasesti meseriasi sa faci adaptarea,totul este posibil. Obligatoriu la noul cardan trebuie sa compensezi diferenta de inaltare a masinii, altfel culisanta nu rezista si fara burduf, si vaselina o sa ai probleme permanent. Bafta :h5 SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate