calinvas Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Buna ziua, Cautand iluzii am gasit pe moblile un G care este in viziunea mea un MAXIM absolut . Masina costa 12 900 de EUR acolo Mercedes-Benz 300G MAX VOLL - Leder, Klima, ESHD,Webasto...!!! Mileage: 193,000 km Power: 125 kW (170 PS) Fuel Type: Petrol Emissions Sticker: 4 (Green) First Registration: 04/1991 Interior Type: Full leather Interior Colour: Grey Ce EUR este asa o masina la ei apare scris Emissions Sticker: 4 (Green)"" Cat ar costa taxa la asa ceva ??? Cum i-mi dau seama la un G care este butonul de Aer Conditionat de pe bord ?? Intrebari pur informative dar necesare unui creier se pare "bolnav" :banana http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: Mercedes G pe Mobile ce EUR o fi ?? Cat ar fi taxa ??? sunt ceva sanse sa fie euro 2 si at ar fi taxa cca 4000euro iar daca este euro1 cca 8000euro! mai bine la Bg NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroad_g Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: Mercedes G pe Mobile ce EUR o fi ?? Cat ar fi taxa ??? Din 1991 este maxim EUR 1 , asa ca ...traiasca vecinii nostri. Butonul de AC este langa manetele de dirijare a aerului in interior. Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroad_g Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: Mercedes G pe Mobile ce EUR o fi ?? Cat ar fi taxa ??? Cel din poze are AC, este sigur. Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: Mercedes G pe Mobile ce EUR o fi ?? Cat ar fi taxa ??? poate are catalizator aftermarket 4(green) e exclusiv pentru a intra in orase (la patrol y61 din 2007 am avut 3-galben) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: Mercedes G pe Mobile ce EUR o fi ?? Cat ar fi taxa ??? Poate sa aiba si 7 katalizatoare si vreo 12 filtre de particule. rar-ul nu recunoaste update-ul. Pe astia ii intereseaza strict parametrii motorului cu care a iesit din fabrica. Vrei euro 4 sau 5? Pune un motor de G care a iesit asa din fabrica si ceri apoi omologare individuala. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: Mercedes G pe Mobile ce EUR o fi ?? Cat ar fi taxa ??? Super masinuta.Costa appx 750 euro inmatriculata in BG. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drag Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: Mercedes G pe Mobile ce EUR o fi ?? Cat ar fi taxa ??? Are aer conditionat 100% si taxa daca e non euro e 25186 euro. eu am un 300 din 90, am inmatriculat-o in bg cu filip(asfalttango), ai nostri nu recunosc acel emison sticker de euro 4. mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: Mercedes G pe Mobile ce EUR o fi ?? Cat ar fi taxa ??? Emision sticker-ul nu are nimika de zis in ROmania... Eu am avut tot "verde" , la Nissan, benzina 2.4 din '93 , injectie multipunct si onor RAR a categorisit-o in EURO1. Apropo, mai nou pe mobile.de dau astia si norma de poluare EUROXX si nu numai cele nemtesti. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: Mercedes G pe Mobile ce EUR o fi ?? Cat ar fi taxa ??? daca proprietarul are acte care sa ateste ca este euro 2(am vazut masini din 88 cu euro 2 recunoscut) si mai ales daca este in actul de proprietate stipulat este recunoscut si la noi! am avut eu un G din 93 cu aceeasi motorizare!este inm in R o acum si catalogat euro 2! PS oricum omul a intrebat informativ!nu va mai agitati!are deja de unde trage o concluzie! NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: Mercedes G pe Mobile ce EUR o fi ?? Cat ar fi taxa ??? OK, nu ne mai agitam, suntem cuminti, te lasam doar pe tine (@alpina) sa-ti eprimi APASAT parerile :y! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: Mercedes G pe Mobile ce EUR o fi ?? Cat ar fi taxa ??? consider ca in calitate de.... samsar am un cuvant de spus! bine ca si dau toti cu parerea! ce ne am face fara genul asta de membri? mare ..mare plictiseala in tara asta!la vorbe toti se pricep....:uameni NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: Mercedes G pe Mobile ce EUR o fi ?? Cat ar fi taxa ??? Alpina, tata, fara spaga nu te baga nimeni in seama. Am adus un patrol cu upgrade facut in germania la euro 3. Am avut la el si brosura katalizatorului (oxikat) si hirtiile de autorizare tuv cu toate testele facute pentru conformitate. Raspunsul rar a fost clar: norma de poluare este data de specificatiile tehnice date de producator. Asta era in februarie 2008. In aprilie 2008, termenul de valabilitate al katalizatorului a expirat. In cartea ce-l insoteste scrie clar: valabil 2 ani sau 80.000 km. Katalizatorul este consumabil. In germania daca nu-l schimbi in termenele stabilite, iti declaseaza masina la norma de poluare initiala. Practic, la toate masinile, katalizatorul ar trebui schimbat la 2 ani sau 80000 km. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: Mercedes G pe Mobile ce EUR o fi ?? Cat ar fi taxa ??? asta cu spaga este stiuta...doar nu crede cineva ca se duce fluierand si iese zambind! da daca scrie,ai acte,dai spaga=> masina inscrisa!:uameni NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Iunie 30, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: Mercedes G pe Mobile ce EUR o fi ?? Cat ar fi taxa ??? Multumesc mult pentru pareri . Alpina multumesc pt impartasirea "secretelor" meseriei :grin: Am si eu un Caz vazut de mine cu o masina inmatriculata pe EUR 2 , catalizatorul si EUR 2 erau trecute in Brief si aveau toate actele .... Pana acolo ma opresc un pic din visare cei 12 K eur ... dar o asemenea masina cred ca poate fi considerata de "colectie" eventual un G Cabrio cred ca ar fi si mai fain. Cu ultimele miscari la noi in Romania , cred ca mai am minim de asteptat 5 ani pana sa i-si revina piata si implicit sa revina si partea "pecuniara" :ha: cum spunea un prieten . http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate