Selejan Raul Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Nissan patrol 3.3 d modificat, mie mi-a placut si am vrut sa vada si altii, care cauta masina. Masina o puteti cauta pe mobile la Nissan Patrol. TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: nissan 3.3 modificat pe mobile arata bestial.daca aveam bani,maine o luam,adica azi.....:grin: o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Iunie 29, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: nissan 3.3 modificat pe mobile Am uitat sa scriu pretul 3200e.:grin: TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: nissan 3.3 modificat pe mobile S-a mai postat pe forum subiectul! Din pacate e o mare vrajeala anuntul... Masina e misto dar ce folos RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: nissan 3.3 modificat pe mobile Eu o vad acum prima data....nu stiu la ce se refera Superalfi,dar ceva vrajeala este.....cutia aia automata.....sunt ceva modificari la un Nissan 3,3....si la cum arata interiorulnumai cel ce-a modificat-o [poate spune ce fir de unde si cum....sa nu vorbim de alte artificii mecanice..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate