maurizio Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Salutare, pe linga arcuri lineari sau elicodale sau pe foi, telescoape etc. etc. sunt si fff mult important modificari la geometrie modificari la bara panhard , eventual inlocuire cu alt sistem tendoane fixe sau reglabile positia la tendoane etc. etc. greutate suspendate si nu....... influenta lor la telescope si arcuri are cineva chief sa vorbim de modificarile de genu asta? :tk tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: altele legat de suspensie Salut, ziceai in ceva posturi , ca se poate modifica suspensia pe fata la cei ce au bari de torsiune, cu ceva ceva telescoape cu arcuri. poti da mai multe detali, eventual ceva firme/model. Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Iunie 30, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: altele legat de suspensie Salut, ziceai in ceva posturi , ca se poate modifica suspensia pe fata la cei ce au bari de torsiune, cu ceva ceva telescoape cu arcuri. poti da mai multe detali, eventual ceva firme/model. Mersi Majoritate trebuie facute la comanda. ce masina ai ca vad ce pot sa te explic sau sfatuiesc. acum asa repede am gasit numai 2 poze de masine facute de mine cu suspensia combinata arcuri si bare:grin: suspensia cu arcuri inmlocuitori de bare de tursiune:grin::grin: tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: altele legat de suspensie Eu am un isuzu rodeo, e pe platforma de trooper cel putin in fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Iunie 30, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: altele legat de suspensie Eu am un isuzu rodeo, e pe platforma de trooper cel putin in fatad da ca este la fel ca isuzu trooper..... ai deja poza .... masina cu doua amortizore fata cu arcuri coasiali este un family, un isuzu copiat . da ca vrei se poate si cu 1 singur amortizoare cu arc pus in loc de cel original, dar este mai bine uno un pic mai mare montat laterale care lucreaze in pereche cu celoriginal.:y tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Iunie 30, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: altele legat de suspensie sal. se poate schimba lungime planetarele, basculele si SCHIMBA ENORM DE MULT cat se misca ruota la exterior. se puote modificare lungime tendonele spate si se mareste ff mult ...... help.... escursione de la ruota nu stiu cum se spune sorry tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: altele legat de suspensie sal. escursione de la ruota nu stiu cum se spune sorry cred ca te referi la cursa bratului. la ce pret ar ajunge un telescop de asta cu arc??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Iulie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: altele legat de suspensie Cred si eu:grin: pret pt telescoape cu arcuri incepe de la 150 euro buca pana ...... cat te tine buzunarul:ha::ha: tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: altele legat de suspensie ar merge sa pun si pe spate? in locul foilor??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Iulie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: altele legat de suspensie ar merge sa pun si pe spate? in locul foilor??? da merge , dar trebuie schimbat si modificat mult....... in loc de foi se pune telescope cu arcuri o data scos foi ..... punte spate este liber, trebuie legat la sasiu multi link tendone inferioare si superioare, bara panhard sau paralelograma di watt. tehnic se poate si merge ff bine , buzunarul sa fie! Maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: altele legat de suspensie ok mersi de informatii :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate