ilie Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Salutare tuturor. Dupa ce am avut 2 vitara, m-am hotarat sa schimb marca. Asa ca, Pajero 2.5, 1996, AC, ABS, AIRBAG, volan dreapta, 92000 mile. S-a muncit pe ea aprox 2 saptamani, dar a meritat, zic eu. Roti BFG pe 33, distantiere roti de 30mm pe roata, BL 30mm, ridicata din bari de torsiune aprox 20mm, distantiere arcuri spate, alt bullbar, snorkel, statie, praguri aruncate, tot ce tine de uleiuri schimbat,distributie. Sper ca nu v-am plictisit cu povestile mele, dar sunt f incantat. Inca o data salutare.:banana A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: noua jucarie Frumos. Sa ai bafta la el. La scara din spate i s-ar potrivi si un portbagaj. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: noua jucarie S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea fara evenimente! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: noua jucarie Sa fie stapanita cu sanatate si sa te bucuri de ea mult si bine.Cutia vad ca este manuala, sper sa nu ma insel. Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ionak88 Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: noua jucarie Super masina...Daca avea climatronic si automata era perfecta :grin:. So stapanesti sanatos si sa nuti faca probleme! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: noua jucarie Misto noua ta jucarie! Cum trage 33'-urile? I-ai facut botezul de noroi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilie Postat Iulie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: noua jucarie Multumesc tuturor. Da, cutia este manuala, nu am vrut automata. Merge bine cu 33, noroi inca nu a vazut, doar ceva drumetii usoare. A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate