Talpa Iute Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 Salut Sunt Robert Emanoil din Bucuresti. Acaretele is patrol Y60/89 aka AMBULANTA si Y61/02, LWB amandoua. poze voi cauta... ca nu prea am! Bine v-am gasit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talpa Iute Postat Decembrie 5, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2007 anu asta face careva vreo umanitara? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 anu asta face careva vreo umanitara? Noi cei din Maramures organizam inainte de Craciun o actiune umanitara. Cei de la Offroad Adventure Romania organizeaza, ca de obicei, o actiune in zona Buzaului daca am inteles bine, in jurul datei de 15 decembrie. Probabil ca mai sunt si altii , in alte zone dar nu ii stiu eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talpa Iute Postat Decembrie 22, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2007 0726 308 507 dar... in ianuarie is lipsa din RO si nu vreau sa-mi activez roamingul. k sa nu ma dati iar disparut. :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate