Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

greva fiscala... o optiune tot mai atractiva

soimu

Postări Recomandate

ce spuneti, cum ar fi cel mai bine de pus in practica???
forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator SERGHEI-ARO

Re: greva fiscala... o optiune tot mai atractiva

Greva fiscala este o idee destul de buna dar care nu va putea fi pusa in practica din cauza ,,indiferentei " romanului .Fiecare se descurca pe cont propriu si nici in cur nu-l doare de cel de langa el.

La nivel national o astfel de ,,greva" ...nu va baga pe nimeni in sperieti pt ca: pe guvernanti nici in ,,brisca" nu ii doare .Tot noi vom suferi atunci cand se vor inchide spitale,vor aparea noi imprumuturi de la Banca Mondiala (pe care tot noi le vom achita),cand vor aparea noi cresteri de taxe si impozite.Mai pe romaneste : ne taiem singuri craca...

Din punctul meu de vedere o astfel de greva nu va face nici un bine.Deja si tu si eu am inceput sa fim ,,monitorizati" pt ca ceea ce propui tu se incadreaza la ,,subminarea economiei ..etc ..bla bla bla.../..

Daca dorim sa ne razbunam pe ceva o putem face : pe Bancile Capitaliste :)))

Cum ?

Simplu: intarziem plata facturilor (rate ,leasing..etc ) cu cateva zile (poate chiar cu o saptamana).Adevarat ,vom plati ceva penalitati dar ce poate fi mai placut decat faptul ca Bancile nu primesc nici un banutz timp de o saptamana ..si crede-ma ca va fi nasol pt ele.

PS-nu uita insa ca traim in Romania si mai indiferent si delasator ca romanul nu cred sa mai existe..

Link spre comentariu

Romanii n-au iesit la greva aia generala de luna trecuta......

E tarziu.....e prea tarziu pt orice.......

Ne-au dat-o la temelie.....si TVA si impozite dublate......

Singura varianta de studiat si aplicat rapid este deschiderea unei firme in Bulgaria.....cum se face si cu masinile.....

Bulgaria e tara UE, se poate deschide punct de lucru in locatia de domiciliu si ne facem treaba aici, facturile sunt valabile fiind tara intracomunitara si platim taxele la bulgari : TVA, impozit pe profit, etc......

Ma gandesc cat de greu o fi sa ne luam si a doua cetatenie la bulgari.....sau mai bine chiar sa renunt la asta romana si sa nu mai aiba Boc nici o sansa sa-mi ia vreun ban.....

Link spre comentariu

Hi HI

Va povestesc eu cum devine siituatia , vinerii ma duc sa ma declar TVA ist de BG

Daca faci activitati de comert este dificil sa ai firma de BG sa vinzi aici .

Trebuie punct de lucru si atunci platesti taxe romanesti.

Daca prestezi doar servicii atunci ar fi OK faci factura si aia e .

Apare o problema pentru clienti , daca nu au avut tranzactii intracomunitare , trebuie sa se inregistreze in registrul operatorilor intracomunitari.si daca actualmente face decontul de TVA trimestrial , in momentul cind are tranzactii cu import va trebuii sa treaca la declaratii lunare .( Declaratia 300)

In rest Да живее България

Link spre comentariu

daca nu incercam, nu avem de unde stii cum iese

este o ideie, singura care imi vine in minte in acest moment pentru a sensibiliza guvernul

nu cred ca au timp sa ma faca mare lucru, o greva generala fiscala este un lucru foarte serios si care are efcete imediate(dupa data scadenta) si care pot face o mare diferenta intre oi si cetateni

eu cred ca o sa fie de rasunet si cu o suficienta sustinere datorita

1. sentimentului GENERAL de folosire foarte foarte foarte proasta a banului public

2. sentimentul GENERAL ca in schimbul banilor platiti de cetateni...statul NU isi indeplineste obligatiile (partea sa din contractul social)

3. sentimentul general al patronilor c, ca viitorul e sumbru si oricum falimentul care bate la usa

o incercare care eu spun ca merita

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Greva fiscala este o idee destul de buna dar care nu va putea fi pusa in practica din cauza ,,indiferentei " romanului .Fiecare se descurca pe cont propriu si nici in cur nu-l doare de cel de langa el.

La nivel national o astfel de ,,greva" ...nu va baga pe nimeni in sperieti pt ca: pe guvernanti nici in ,,brisca" nu ii doare .Tot noi vom suferi atunci cand se vor inchide spitale,vor aparea noi imprumuturi de la Banca Mondiala (pe care tot noi le vom achita),cand vor aparea noi cresteri de taxe si impozite.Mai pe romaneste : ne taiem singuri craca...

Din punctul meu de vedere o astfel de greva nu va face nici un bine.Deja si tu si eu am inceput sa fim ,,monitorizati" pt ca ceea ce propui tu se incadreaza la ,,subminarea economiei ..etc ..bla bla bla.../..

Daca dorim sa ne razbunam pe ceva o putem face : pe Bancile Capitaliste :)))

Cum ?

Simplu: intarziem plata facturilor (rate ,leasing..etc ) cu cateva zile (poate chiar cu o saptamana).Adevarat ,vom plati ceva penalitati dar ce poate fi mai placut decat faptul ca Bancile nu primesc nici un banutz timp de o saptamana ..si crede-ma ca va fi nasol pt ele.

PS-nu uita insa ca traim in Romania si mai indiferent si delasator ca romanul nu cred sa mai existe..

Din cite stiu eu temenul de ''greva fiscala'' nu este trecut in nici o lege,cu atit mai putin in constitutie,ori daca nu este reglementat expres, poate fi incadrat (daca exista vreo lege) la refuzul intentionat de plata a darurilor catre stat,ceea ce in esenta este acelasi lucru insa ''greva'' schimba total sensul refuzului intentionat prin excluderea interpretarii ca rea-intentie.Asadar subminarea puterii statului este exclusa cu atit mai mult cu cit si plata impozitelor este o activitate ca orice alta activitate in care grevele au devenit o constanta.

....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala!
Link spre comentariu

Eu de f`un an le platesc impozitele si ratele la banci in vuvuzele.Am incercat o afacere legala,plateam absolut TOT la zi,da n`ai cum.La portoCALICII astia s`a spart un pic buba,nu suntem natie belicoasa ca slavii sau grecii,da plagiez pe cineva care spunea ca ,,CEL MAI PERICULOS E ACELA CARE NU MAI ARE NIMIC DE PIERDUT".Am tot votat,chiar daca n`aveai ce,asta aduce blazare si lehamite.

O sa`mi fie oare dor de tara asta ?

Link spre comentariu

daca nu incercam, nu avem de unde stii cum iese

este o ideie, singura care imi vine in minte in acest moment pentru a sensibiliza guvernul

nu cred ca au timp sa ma faca mare lucru, o greva generala fiscala este un lucru foarte serios si care are efcete imediate(dupa data scadenta) si care pot face o mare diferenta intre oi si cetateni

eu cred ca o sa fie de rasunet si cu o suficienta sustinere datorita

1. sentimentului GENERAL de folosire foarte foarte foarte proasta a banului public

2. sentimentul GENERAL ca in schimbul banilor platiti de cetateni...statul NU isi indeplineste obligatiile (partea sa din contractul social)

3. sentimentul general al patronilor c, ca viitorul e sumbru si oricum falimentul care bate la usa

o incercare care eu spun ca merita

Cristi, dar la noi nu mai e vorba demult de "sentimentul ca...." : E VORBA DE CERTITUDINEA CA SE FOLOSESC PROST, SI MAI RAU CHIAR, CA SE FURA !

E plina presa de dovezi, documente in acest sens !!!

Link spre comentariu

Greva fiscala ar fi un fel de concurs: care rezista mai mult fara mancare/medicamente?

Profesorii, medicii si pensionarii sau ministrii si parlamentarii?

Un chinez din vechime a spus: "nu incepe o lupta daca nu esti sigur ca vei castiga". Greva fiscala este o lupta in resurse. Iar resursele sunt la ei.... Pana sa-si vanda Vladescu Maserati-ul pentru mancare suntem toti morti si copti.

Puch 280GE
Link spre comentariu

Ideea cu greva fiscala este mai veche si-i apartine lui Beciu Catalin. Marile companii nu agreaza asa ceva, iar marea majoritate a contribuabilor nici nu au auzit de ea.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

O sa o facem cat de curand, prin suspendarea activitatii sau inchiderea firmelor.

:hl

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

Greva fiscala ar fi un fel de concurs: care rezista mai mult fara mancare/medicamente?

Profesorii, medicii si pensionarii sau ministrii si parlamentarii?

Un chinez din vechime a spus: "nu incepe o lupta daca nu esti sigur ca vei castiga". Greva fiscala este o lupta in resurse. Iar resursele sunt la ei.... Pana sa-si vanda Vladescu Maserati-ul pentru mancare suntem toti morti si copti.

CORECT..va sti statul sa ,,rupa" din alta parte..si tot noi vom suferi.

Link spre comentariu

Ar fi cam ciudat ca poporul infometat sa inceapa un concurs de greva foamei cu imbuibatii de la putere.

In astfel de situatii, poporul, in intelepciunea lui, a gasit si utilizat metode mai rapide de impunere...:dr3

Puch 280GE
Link spre comentariu

Un prieten din Spania mi-a zis ca in Spania cand s-a modificat TVA de la 16 la 22, au fost demonstratii si greve fiscale si dupa 2 saptamani l-au dat inapoi!

Ce mi-a placut mie: Ministrul de finante declara ca este o masura proasta, dar nu au ce sa faca?!

P.S. De la 1 iulie piata muncii din Australia este mult mai departe, noi reglementari mult mai restrictive! Din pacate, emigrarea nu este o optiune pentru ca nici acolo nu este prea bine! Suntem blocati aici!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

1.Ma surpinde ca acest topic a fost deschis de un moderator!

2.Nu ma surprinde subiectul topicului care se regaseste in ultimul timp in 30% din discutiile acestui forum. Da, sunt de acord o ducem greu ...dar asta e viata, cine lupta traieste, cine nu... moare!

3.Inchid acest topic conform articolului de regulament 2G. Injuraturile, masa si dansul le astept pe PM! Sau il redeschid si reprofilam forumul pe o tema din aceasta categorie!

4.Constat cu uimire ca desi zilnic ne lovim de aceste porcarii in viata reala, nu ne-am saturat ne place si ne-o tot sugem singuri cu talent! (burta, bineinteles! :ha:)

Multumesc ptr intelegere.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare