Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

SiR Pajero

nissan4x4

Postări Recomandate

Ne-am gandit sa "innobilam" un bulgaroi Pajero, dupa cum urmeaza:

- bara fata Caravan4x4- productie proprie

- bara spate Caravan4x4- productie proprie

- troliu Four Wheeler

- kit overfendere FourWheeler

- kit suspensie AFN-Trailmaster, cu coilovere pe fata, ce se monteaza in paralel cu barile de torsiune ale masinii!

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: SiR Pajero

in general inaltarea la masinile cu suspensie independenta pe bare de torsiune se face strict din aceste bare. Prin inlocuire cu unele mai tzapene sau numai prin reglarea acestora spre maxim. In ambele cazuri rezulta o masina rigida.

Susp pe coil-over (adica arc peste amortizor) , dedicata masinilor de rallyraid, are un raspuns foarte rapid , prezentand si avantajul unei suspensii maleabile pe teren accidentat. In plus poate ridica cu pana la 60mm fata masinii.

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

arata cool :br

o singura intrebare am, pe unde ti-ai tras firele de la proiectoarele de sus de pe plafon?

Pe langa snorkel sunt prinse cu bride de chederul geamului.

Link spre comentariu

cum e prins portbagajul pe masina?

o adresa si un nr de tel unde s-au facut barile si portbagajul....va rog frumos

La masina mea nu am shina speciala de porbagaj asa ca baietii de la caravan 4x4 au gasit o solutie: au dat plafonul interior jos, au dat gauri in plafonul superior si au prins portbagajul acolo , evient cu garnituri de cauciuc sa nu intre apa in masina.

Link spre comentariu

Imi poti spune, te rog, ce contine kit-ul TRAILMASTER STAGE II pe care l-ai pus pe masina....nu de alta, dar am vazut ca un amortizor cu coilover trailmaster stage II costa 100 Euro + TVA ?

Kitul contine 2 amortizoare cu coilover pentru fata si pentru spate 2 amortizoare si 2 arcuri , asta este ce am vazut eu, este posibil ca preturile sa difere pentru fiecare model in parte . Am un prieten cu un Defender pentru care kitul de inaltare este mult mai ieftin.

Ce am ales este varianta profi, pot modifica inaltimea suspensiei, am o cheie speciala pentru asta .

Nu ma pricep sa spun mai multe :)

Link spre comentariu

Imi poti spune, te rog, ce contine kit-ul TRAILMASTER STAGE II pe care l-ai pus pe masina....nu de alta, dar am vazut ca un amortizor cu coilover trailmaster stage II costa 100 Euro + TVA ?

trimite-mi te rog, pe PM, coordoatele de contact de la firma unde ai gasit amortizor cu coil over la 100E ! Eu nu am reusit sa gasesc marfa la banii astia ! Multumesc

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

Link spre comentariu

Ne-am gandit sa "innobilam" un bulgaroi Pajero, dupa cum urmeaza:

- bara fata Caravan4x4- productie proprie

- bara spate Caravan4x4- productie proprie

- troliu Four Wheeler

- kit overfendere FourWheeler

- kit suspensie AFN-Trailmaster, cu coilovere pe fata, ce se monteaza in paralel cu barile de torsiune ale masinii!

super faina "opera de arta"....si fiind si eu un modest proprietar de mk2, dar la distanta de voi....in moldova nu va faceti filiala?:)

Link spre comentariu

@Maitre

Nu-i cazul sa fi carcotas ... Daca lucrarea executata satisface 100% clientul, nu conteaza pretul platit ptr ea! :h5Oricum lucrarea arata foarte bine.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Exista pe piata after-market brate mai lungi pentru a nu afecta rigiditatea masinii? La +6 cm cu stau rotile? Se mai pot regla?

in general inaltarea la masinile cu suspensie independenta pe bare de torsiune se face strict din aceste bare. Prin inlocuire cu unele mai tzapene sau numai prin reglarea acestora spre maxim. In ambele cazuri rezulta o masina rigida.

Susp pe coil-over (adica arc peste amortizor) , dedicata masinilor de rallyraid, are un raspuns foarte rapid , prezentand si avantajul unei suspensii maleabile pe teren accidentat. In plus poate ridica cu pana la 60mm fata masinii.

Link spre comentariu

ce e alea "brate"?

... Membru superior al corpului omenesc: segment al membrului superior cuprins între cot și umăr; partea de la umăr până la încheietura mâinii numindu-se antebrat

plural: brate ... :ha:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare