nissan4x4 Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Ne-am gandit sa "innobilam" un bulgaroi Pajero, dupa cum urmeaza: - bara fata Caravan4x4- productie proprie - bara spate Caravan4x4- productie proprie - troliu Four Wheeler - kit overfendere FourWheeler - kit suspensie AFN-Trailmaster, cu coilovere pe fata, ce se monteaza in paralel cu barile de torsiune ale masinii! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ionak88 Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 Re: SiR Pajero Succes...:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proffroad Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 Re: SiR Pajero Spor la treabă! Frumoase bări! Cam cât ar costa bara față și troliul? Mulțumesc! Mitsubishi Pajero SWB 1993 4D56TD manual Super Select Volan dreapta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian20 Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 Re: SiR Pajero Spune-mi te rog cu ce ajuta suspensia cu coilovere pe fata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 10, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2010 Re: SiR Pajero in general inaltarea la masinile cu suspensie independenta pe bare de torsiune se face strict din aceste bare. Prin inlocuire cu unele mai tzapene sau numai prin reglarea acestora spre maxim. In ambele cazuri rezulta o masina rigida. Susp pe coil-over (adica arc peste amortizor) , dedicata masinilor de rallyraid, are un raspuns foarte rapid , prezentand si avantajul unei suspensii maleabile pe teren accidentat. In plus poate ridica cu pana la 60mm fata masinii. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 Re: SiR Pajero Cat au costat coilover-ele ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian20 Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 Re: SiR Pajero Multumesc de informatii! M-ar interesa si pe mine un set,cam cat costa si de unde le pot cumpara? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator paco Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: SiR Pajero Masina este aproape gata, imi mai trebuie o scara pe care o sa o pun in curand . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: SiR Pajero arata cool :br o singura intrebare am, pe unde ti-ai tras firele de la proiectoarele de sus de pe plafon? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator paco Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: SiR Pajero arata cool :br o singura intrebare am, pe unde ti-ai tras firele de la proiectoarele de sus de pe plafon? Pe langa snorkel sunt prinse cu bride de chederul geamului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator paco Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: SiR Pajero cum e prins portbagajul pe masina? o adresa si un nr de tel unde s-au facut barile si portbagajul....va rog frumos La masina mea nu am shina speciala de porbagaj asa ca baietii de la caravan 4x4 au gasit o solutie: au dat plafonul interior jos, au dat gauri in plafonul superior si au prins portbagajul acolo , evient cu garnituri de cauciuc sa nu intre apa in masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator paco Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: SiR Pajero Imi poti spune, te rog, ce contine kit-ul TRAILMASTER STAGE II pe care l-ai pus pe masina....nu de alta, dar am vazut ca un amortizor cu coilover trailmaster stage II costa 100 Euro + TVA ? Kitul contine 2 amortizoare cu coilover pentru fata si pentru spate 2 amortizoare si 2 arcuri , asta este ce am vazut eu, este posibil ca preturile sa difere pentru fiecare model in parte . Am un prieten cu un Defender pentru care kitul de inaltare este mult mai ieftin. Ce am ales este varianta profi, pot modifica inaltimea suspensiei, am o cheie speciala pentru asta . Nu ma pricep sa spun mai multe :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Re: SiR Pajero Imi poti spune, te rog, ce contine kit-ul TRAILMASTER STAGE II pe care l-ai pus pe masina....nu de alta, dar am vazut ca un amortizor cu coilover trailmaster stage II costa 100 Euro + TVA ? trimite-mi te rog, pe PM, coordoatele de contact de la firma unde ai gasit amortizor cu coil over la 100E ! Eu nu am reusit sa gasesc marfa la banii astia ! Multumesc ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mk2 Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Re: SiR Pajero Ne-am gandit sa "innobilam" un bulgaroi Pajero, dupa cum urmeaza: - bara fata Caravan4x4- productie proprie - bara spate Caravan4x4- productie proprie - troliu Four Wheeler - kit overfendere FourWheeler - kit suspensie AFN-Trailmaster, cu coilovere pe fata, ce se monteaza in paralel cu barile de torsiune ale masinii! super faina "opera de arta"....si fiind si eu un modest proprietar de mk2, dar la distanta de voi....in moldova nu va faceti filiala?:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Re: SiR Pajero Faina lucrare ! sa o noroiesti sanatos ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Re: SiR Pajero @Maitre Nu-i cazul sa fi carcotas ... Daca lucrarea executata satisface 100% clientul, nu conteaza pretul platit ptr ea! :h5Oricum lucrarea arata foarte bine. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Re: SiR Pajero sezi bland! nici mie nu mi-a raspuns........... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator costinell Postat Octombrie 2, 2010 Partajează Postat Octombrie 2, 2010 Re: SiR Pajero E de vinzare masina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: SiR Pajero Exista pe piata after-market brate mai lungi pentru a nu afecta rigiditatea masinii? La +6 cm cu stau rotile? Se mai pot regla? in general inaltarea la masinile cu suspensie independenta pe bare de torsiune se face strict din aceste bare. Prin inlocuire cu unele mai tzapene sau numai prin reglarea acestora spre maxim. In ambele cazuri rezulta o masina rigida. Susp pe coil-over (adica arc peste amortizor) , dedicata masinilor de rallyraid, are un raspuns foarte rapid , prezentand si avantajul unei suspensii maleabile pe teren accidentat. In plus poate ridica cu pana la 60mm fata masinii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: SiR Pajero ce e alea "brate"? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: SiR Pajero ce e alea "brate"? ... Membru superior al corpului omenesc: segment al membrului superior cuprins între cot și umăr; partea de la umăr până la încheietura mâinii numindu-se antebrat plural: brate ... :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: SiR Pajero asta e ca-n bancul ala..ba scula ba nu scula...:g la bascula care ar fi definitia din dex? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate