Libelula Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 (editat) Am vazut ca se gasesc blocanti ARB pt Patrol Y61 sa zicem. Este nevoie de asa ceva? Stiu ca Patrolul are dif blocabil atat fata la roti pt fata cat si central + spate electric. Cu siguranta imi scapa ceva si nu stiu ce. Este mult mai rezistent in offroad decat stock-ul? Merci Editat Iulie 1, 2010 de Libelula Life is like a roll of toilet paper. The closer to the end you get the faster it goes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Diferential blocabil ARB - intrebare amesteci notiunile. Te rog baga un search pe forum sau net, lamureste-te ce e ala diferential, ce face el, apoi ce e ala diferential blocant , ce stie el sa faca in plus....... si apoi pune intrebari pertinente. Te rog, nu te supara, dar la Faculate nu te invata abecedarul! Subiectul e de ani buni dezbatut, si nu ne putem bate gura cu toti novicii, doar pt ca le e jena sa dea un SEARCH! Te astept cu intrebari...........d'alea adevarate! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Libelula Postat Iulie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Diferential blocabil ARB - intrebare Simt ca este stupida intrebarea.. Stiu ce face diferentialul, asta am inteles. Stiu insa ca masina mea are diferentiale blocabile??! Sau confund? Daca are cineva rabdare 2 randuri sau un link explicit i-as multumi. Life is like a roll of toilet paper. The closer to the end you get the faster it goes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 (editat) Re: Diferential blocabil ARB - intrebare Azi cauti detalii despre blocante, maine ai sa cauti snorkel si poimaine troliu...nici sa o ridici nu-i mare lucru. Ca idee, Parca vad ca o retragi de la vanzare... oricum, bafta in elucidarea dilemei. dai cu search...si ai sa fi uimit de cate detalii gasesti. Later edit: nu toate patroalele au blocante din fabrica, deci se pot monta ulterior. :h5:h5 Va rog sa-mi fie iertat offtopicul. Multumesc anticipat. Editat Iulie 1, 2010 de mirciulica am adaugat ceva Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Libelula Postat Iulie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Diferential blocabil ARB - intrebare Gata, mi s-a lamurit 75% problema dupa ce am vb la telef cu un amic priceput. Putem sterge topicul. :) @mirciulik - nu tin neaparat sa o vand, doar ca vad impozite f mari, etc..ma cam sperie ideea. Merci Liviu Life is like a roll of toilet paper. The closer to the end you get the faster it goes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate