saw Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Postat original de saw Salutare, Eu am probleme cu instalatia electrica ! In primul rand nu localizez panoul de sigurante ! Nu mi se aprind luminile de mers inapoi , am desfacut capacul de la maneta schimbator si sonda avea mufa scoasa.Am verificat sonda - nu lucreaza .Am facut punte intre firele de la instalatie [mufa alba] si nu merge becurile [le-am verificat sunt bune]. Am urmatoarele dileme : - ce face mufa neagra legata langa mufa alba [ambele sunt prinse deasupra la cutie] - de ce la mufa alba am niste culori la fire iar la lampa ajunge un plus rosu - mai are undeva o mufa intre cele doua capete descoperite de mine ? multumesc pt inceput ! :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Problema instalatie electrica vitara 1,6 jlx cutia cu sigurante o gasesti in partea soferului in stanga sub bord:wink: 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Iulie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Problema instalatie electrica vitara 1,6 jlx Am desfacut capacul acela de sub volan....[ce este prins in 4 suruburi si nimic] ..acolo am gasit niste alte mufe - nemufate dar nici un tablou de sigurante....sa fie asa de ascuns sub bord [recunosc eram imbracat la costum si nu m-am tarat pe sub bord] :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Problema instalatie electrica vitara 1,6 jlx cauta bine ca acolo este panoul de sigurante si nu este prins cu nici un surub capacul de la el tragi de capac si vine jos,verifica mufele din spatele stopului sa nu iti fie oxidate sau sa ai ceva intrerupere si imbraca si tu o salopeta:grin: poate te descurci mai bine no offens:grin: suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate