ady.p Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Salutare! Deschid acest topic deoarece ,cum probabil cei mai multi stiati din 11 iulie si pana in 16 iulie va avea loc in judetul Hunedoara concursul Transilvania Adventure Trophy la care se anunta ca o sa vina in acest an foarte multi participanti din toata europa (numarul exact il gasiti pe http://transilvania-trophy.blogspot.com/) Ca si pana acum masinile vor ajunge pe 9-10 iulie in fata hotelului Sarmis din Deva si vor fii expuse publicului pe centru de la cal pana la sensul giratoriu de la posta. Duminica 11 iulie se va da starul din fata de la cal ,iar proba speciala va avea loc la Bejan si de acolo echipajele vor pleca spre Boz acolo unde va fii tabara. As vrea sa ne organizam cei care vor sa vina din alte localitati si cei din Deva sa ne intalnim la Bejan la proba speciala si daca vrem sa mergem pana in tabara cu participantii sa mai facem cate o poza si sa tinem la curent pe colegii de pe forum care nu pot ajunge cu poze si alte stiri. Toate cele bune si va asteptam la Deva!!!!:cl Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alibotean Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Tat 2010 Salut as vrea si eu sa vin la proba speciala - ca spectator, evident. Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geza g300 Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Tat 2010 Va salut ,prezent voi fii si eu cu masina si as avea o propunere pentru cei din zona ca dupa ora 1-2 sa plecam prin padure la o tura de citeva ore,asa de pofta.Ce ziceti. GEZA PEREGI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Iulie 2, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Tat 2010 Eu as avea o propunere la cei care au timp si vor ,dupa ce plecam de la speciala la care vom face cateva poze una alta ,sa mergem sa stam cateva zile cu ei in tabara si sa vedem live traseele care le parcurg,ce ziceti de asta si vom dormi in corturi ,masini care cum...:wink: Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Tat 2010 Daca ne strangem, dupa speciala putem face o miscare prin zona. Chestia cu mersu in tabara e mai dificila. Munca, familia..... mai greu. Dar, putem afla pe unde sunt traseele si ne putem inscrie la poze. Anu trecut eu m-am si bagat cu rusoaica mea pe o parte de traseu pe la Muncel. O fost tare fain. Dar, mai bine spus, ne vedem duminica la speciala de la Bejan. O sa incerc sa vin cu Niva. E alba, oglinzile rupte, indoita pe ici pe colo si are nr de cluj. Cel mai bun loc de cascat ochii e pe langa balta. La toate editiile s-a trecut pe acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: Tat 2010 Bafta romanilor care participa la TAT anul acesta!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Iulie 3, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: Tat 2010 eu o sa fiu cu daihatsu feroza verde metalizat cel de la avatar ,o sa parcam masinile sus pe panta langa casele tiganilor si de pe panta se vede perfect speciala Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: Tat 2010 Ady, ai dreptate. de sus vezi bine, dar, tot ce e posibil ca pe acolo sa fie iesirea din traseu si bate soarele ca la nebuni. Si eu am lasat masina de multe ori acolo, dar, apoi am tras-o langa balta ca sa ma urc pe ea si sa vad destul de bine. Ssi, mai ai si umbra ca e buza padurii langa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaila Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Tat 2010 Azi au ajuns ceva echipaje olandeze si engleze... Va las sa va clatiti pupilele :ooo Hai ai nostri!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaila Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Tat 2010 Continuare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaila Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Tat 2010 Astea sunt deocamdata. Incerc sa va tin la curent... cu poze!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Tat 2010 excelent! tine-ne la curent te rugam! :h5 RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Tat 2010 Azi au ajuns ceva echipaje olandeze si engleze... Va las sa va clatiti pupilele :ooo Hai ai nostri!!! Duster-ul concureaza cu jucariile acestea? :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Tat 2010 Or inceput sa apara masinutiele. Frumoase tare. Duminica voi fi la start sa ii vad si sa imortalizez ce prind. Pana acum, marea majoritate sunt Land Rover-uri. Tare bine facute. Astept sa vad pe unde vor fi traseele. Posibil ca anu asta sa fie mai greu decat anu trecut. La cat de imbibat e pamantu in padure, va fi greu. Foarte greu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Tat 2010 Duster-ul concureaza cu jucariile acestea? :old Faza cu dusterul la TAT e pe bune? Eu am luat-o de gluma cind s-a povestit de asa ceva. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Tat 2010 la domnul elvetian?!? cu acele anvelope cooper mergeti careva sa-i recomandati niste simexuri...mai are timp sa le schimbe...altfel este 'victima' sigura si e pacat de pregatirea masinii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Tat 2010 Lasa Gabi ca admira peisajul prin padure! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Tat 2010 Sambata seara ne vedem undeva la o bere in Deva? Telefonul meu este 0744 295 832 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Tat 2010 NU stiu daca pot sa ies. Is cu doi prunci acasa si cam trebuie sa imi ajut sotia ca altfel ciuciu duminica libera la cascat ochii la speciala. Daca pot, dau un telefon. Oricum, duminica ne vedem. Posibil sa nu pot intra cu masina pana la balta pt ca inchid astia drumul dar, oricum, is inalt, stirb, barbos si pletos. Burta inca nu am facut, dar, poate urmeaza. O sa fiu pe langa balta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Iulie 9, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Tat 2010 si cam asa arata speciala (inca nu este gata) ne vedem duminica la speciala!!! sa aduceti bere(fara alcool):2dr Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Tat 2010 la domnul elvetian?!? cu acele anvelope cooper mergeti careva sa-i recomandati niste simexuri...mai are timp sa le schimbe...altfel este 'victima' sigura si e pacat de pregatirea masinii... Anul trecut aceeasi masina era echipata cu Simexuri originale. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Iulie 9, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Tat 2010, 11-16 iulie se face simtita criza si la ei:ha: anul viitor o sa ii vezi cu reesapate:ha: Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 Re: Tat 2010, 11-16 iulie Se pare ca speciala va fi in paralel atat Open cat si extrem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaila Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 Re: Tat 2010, 11-16 iulie Azi cred ca o sa se umple parcarile... toate! Continui serialul de clatarit pupilele cu portale, tractoare si suspensii una si una:grin: ...si inca nu au ajuns rusnacii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaila Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 Re: Tat 2010, 11-16 iulie in continuare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate