Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Tat 2010, 11-16 iulie

Postări Recomandate

Salutare!

Deschid acest topic deoarece ,cum probabil cei mai multi stiati din 11 iulie si pana in 16 iulie va avea loc in judetul Hunedoara concursul Transilvania Adventure Trophy la care se anunta ca o sa vina in acest an foarte multi participanti din toata europa (numarul exact il gasiti pe http://transilvania-trophy.blogspot.com/)

Ca si pana acum masinile vor ajunge pe 9-10 iulie in fata hotelului Sarmis din Deva si vor fii expuse publicului pe centru de la cal pana la sensul giratoriu de la posta.

Duminica 11 iulie se va da starul din fata de la cal ,iar proba speciala va avea loc la Bejan si de acolo echipajele vor pleca spre Boz acolo unde va fii tabara.

As vrea sa ne organizam cei care vor sa vina din alte localitati si cei din Deva sa ne intalnim la Bejan la proba speciala si daca vrem sa mergem pana in tabara cu participantii sa mai facem cate o poza si sa tinem la curent pe colegii de pe forum care nu pot ajunge cu poze si alte stiri.

Toate cele bune si va asteptam la Deva!!!!:cl

Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 162
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Tat 2010

Eu as avea o propunere la cei care au timp si vor ,dupa ce plecam de la speciala la care vom face cateva poze una alta ,sa mergem sa stam cateva zile cu ei in tabara si sa vedem live traseele care le parcurg,ce ziceti de asta si vom dormi in corturi ,masini care cum...:wink:

Link spre comentariu

Daca ne strangem, dupa speciala putem face o miscare prin zona.

Chestia cu mersu in tabara e mai dificila. Munca, familia..... mai greu. Dar, putem afla pe unde sunt traseele si ne putem inscrie la poze. Anu trecut eu m-am si bagat cu rusoaica mea pe o parte de traseu pe la Muncel. O fost tare fain.

Dar, mai bine spus, ne vedem duminica la speciala de la Bejan. O sa incerc sa vin cu Niva. E alba, oglinzile rupte, indoita pe ici pe colo si are nr de cluj. Cel mai bun loc de cascat ochii e pe langa balta. La toate editiile s-a trecut pe acolo.

Link spre comentariu

eu o sa fiu cu daihatsu feroza verde metalizat cel de la avatar ,o sa parcam masinile sus pe panta langa casele tiganilor si de pe panta se vede perfect speciala

Link spre comentariu

Ady, ai dreptate. de sus vezi bine, dar, tot ce e posibil ca pe acolo sa fie iesirea din traseu si bate soarele ca la nebuni. Si eu am lasat masina de multe ori acolo, dar, apoi am tras-o langa balta ca sa ma urc pe ea si sa vad destul de bine. Ssi, mai ai si umbra ca e buza padurii langa.

Link spre comentariu

Or inceput sa apara masinutiele. Frumoase tare. Duminica voi fi la start sa ii vad si sa imortalizez ce prind. Pana acum, marea majoritate sunt Land Rover-uri. Tare bine facute. Astept sa vad pe unde vor fi traseele. Posibil ca anu asta sa fie mai greu decat anu trecut. La cat de imbibat e pamantu in padure, va fi greu. Foarte greu.

Link spre comentariu

la domnul elvetian?!? cu acele anvelope cooper mergeti careva sa-i recomandati niste simexuri...mai are timp sa le schimbe...altfel este 'victima' sigura si e pacat de pregatirea masinii...

Link spre comentariu

Sambata seara ne vedem undeva la o bere in Deva?

Telefonul meu este 0744 295 832

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

NU stiu daca pot sa ies. Is cu doi prunci acasa si cam trebuie sa imi ajut sotia ca altfel ciuciu duminica libera la cascat ochii la speciala. Daca pot, dau un telefon. Oricum, duminica ne vedem. Posibil sa nu pot intra cu masina pana la balta pt ca inchid astia drumul dar, oricum, is inalt, stirb, barbos si pletos. Burta inca nu am facut, dar, poate urmeaza. O sa fiu pe langa balta.

Link spre comentariu

si cam asa arata speciala (inca nu este gata)

ne vedem duminica la speciala!!! sa aduceti bere(fara alcool):2dr

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare