Vizitator nr. 150 Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Am început grefa de faruri Golf 2 pe Cazanozaur. Pt asta aş fi avut câteva posibilităţi: montarea unor traverse de platband îndoite şi prinse de suportul deja existent, prinderea de suportul existent folosind şuruburi lungi cu distanţiere sau prin dulcele sărut al flexului. Am ales ultima variantă. Problema e pentru reglajul farului care iese în spate şi nu avea loc de suport. Pun mai jos poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: faruri Golf 2 pe ARO 10 Eu am avut un ARO 10 cu faruri rotunde, ca si cele de Golf, cum ai pus tu. Poate poti adapta masca de la acest tip de ARO. Dar care e ideea pentru modificarea asta? Nu lumineaza bine cele 4 faruri? Eu cind am avut Aro ma tot batea gindul sa-mi pun 4 faruri, in locul celor doua. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: faruri Golf 2 pe ARO 10 Farurile din interior nu erau funcţionale. La câte am de făcut la ea, am prins o ocazie şi am profitat, renunţând la cele de Dacia. Îmi place mai mult cu un singur far decât cu două, iar dacă voi avea nevoie de şi mai multă lumină, pun şi reflectoare. La cele de Dacia nu mi-a plăcut nici sistemul acela de prindere cu papucei. La gropile noastre mi s-a întâmplat să iau una mai zdravănă ce nu aveam efectiv cum să o evit şi or picat farurile.:ha: O dată a picat unul doar pe jumate. Ce am pus acuma sunt prinse aşa cum trebuie. Nu mai am probleme din astea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate