Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor umanitar de sarbatori

zippo

Postări Recomandate

Am citit pe forumul dtrn un post interesant referitor la organizarea unei actiuni umanitare de Craciun.

Din post inteleg ca autorul este din zona Cujului.

Ce ziceti daca incercam sa organizam si noi cei din Bucuresti ceva asemanator. Sunt convins ca putem strange fondurile necesare cu care sa facem o bucurie de Craciun celor care au nevoie.

Il rog pe Wazawski (autorul postului de pe dtrn) sa nu se supere pentru faptul ca i-am copiat ideea, dar este una buna si cu cat suntem mai multi, cu atat mai bine!

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 118
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Chiar daca va convine sau nu puteti conta si pe ajutorul meu dupa cum urmeza:

-asigurarea transportului pe cheltuiala mea cu un autocamion (propriu) pana la locul faptei daca este cazul

-ajutor banesc - depinde de proiect

Sugerez sa facem o actiune umanitara ptr o casa de copii sau casa de batrani intr-o locatie rurala!

Noi facem ceva similar an de an in ultima saptamana din decembrie ptr o casa de copii din Vedea Jud. Giurgiu ... Anul asta leaganul de copii s-a desfiintat si cautam o alta oportunitate de a cheltui banii ptr aceasta cauza!

Donatiile ptr aceasta casa de copii (in produse) din partea noastra au fost:

2001- 500 ron un tv + dulciuri

2002- 1000 ron un tv + dulciuri

2003- 2000 ron lenjerii + haine + dulciuri

2004- 2500 ron 2 tv + haine + incaltaminte + dulciuri

2005- 3000 ron grup eletrogen + haine + dulciuri

2006- 3500 ron lemne ptr foc(1 tir) + arzator centrala +

2007- ? depinde de proiect!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Vizitator nanuk
mutumim pt sprijin yonutz, in general actiunea se face in localitati izolate,unde nu se poate ajunge decat cu 4x4 si mergem cu masinile noastre.sincer sa fiu,nici eu nu am o idee clara in cap acum,asteptam propunerile voastre.de ce? pt k vrem sa ajutam niste oameni aflati efectiv in nevoie,nu sa isi faca primarii si prefectii capital politic pe banii nostrii.svejkule,cum e cu dumul ala groaznic pe unde dati voi talpa,ziceai ceva de un sat amarat,parca...
Link spre comentariu

...svejkule,cum e cu dumul ala groaznic pe unde dati voi talpa,ziceai ceva de un sat amarat,parca...

chiar asa, ia zi mai svejkule, mai..., ca sa ies si eu, si pun si ceva bani la bataie.

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

da.

nu stiu ce sa zic,mai precis. satul se cheama solacolu (nu stiu unde se pune accentul pt. pronuntie), si pare facut asa, din 3 case.

si-o crasma. acces la civilizatie... este, pentru ca exista dacia papuc, nu-s chiar felul ala de izolati, dar tot asteapta 4 ore dupa o masina de pompieri daca e cazul. amarati par a fi. adica sunt cu siguranta fata de mine sau echivalent.

detalii dupa cum urmeaza: la fundulea se traverseaza autostrada, se intra pe un drum cu 25m asfalt indicator Nana 19km, se merge pe drum aproximativ vreo 8-10km si imposibil sa-l ratezi.

Link spre comentariu

nuuu de ala ma svejk, aia sunt "fugiti" nu amarati, oricum daca vrei sa iei acolo o casa iti cer fro' 30 eur/mp.

Lasa.. altii, hai sa cautam repede ceva...

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

Eu mi-am manifestat dorinta de a ii ajuta pe acei oameni .... NU tin neaparat sa ducem ajutoarele pe un drum practicabil doar de 4x4 ...

Sunt multi oameni amarati si in zone unde ajunge orice mijloc de transport:

Jud. Calarasi (unde a zis svek)

Jud. Giurgiu (dupa Giurgiu aproape de Zimnicea)

Jud. Telemorman (zona Videle, Rosiori de Vede)

Jud. Dambovita ( zona Ghimpati)

Jud. Vrancea (zonele calamitate)

Jud. Calarasi (zonele calamitate)

Jud. Tulcea (zona Ceamurlia)

Mai vreti?

Trebuie sa existe vointa ... nu conteaza directia ... conteaza in primul rand intentia si in al doilea rand disponibilitatea fizica si materiala a fiecaruia de a initia si a desfasurara o astfel de actiune ...

Un exemplu de ajutor ar fi:

pachete cu alimente care sa contina:

1 kg carne porc 15 ron

1 kg carnati 10 ron

1 cozonac 10 ron

1 kg ulei 5 ron

1 kg zahar 5 ron

1 kg faina 5 ron

1 kg orez 5 ron

1 kg fructe (mixt) 5 ron

Total 60 ron ...

Daca s-ar face un buget total de 4000-5000 ron ptr aceasta actiune ganditi-va cate familii ati face fericite de sarbatori! Sau se poate opta ptr o casa de copii sau batrani!

Toti avem pacate (mai mari sau mai mici) ... De unde dai azi un 1 ron de pomana, maine Dumnezeu iti va pune 2 ron ...

Eu de saptamana viitoare investighez si daca gasesc vreo pista pun pe forum ... Multumirea sufleasca (purificarea - cum o numesc eu) in momentul in care faci fericiti macar 5 minute cativa oameni sarmani pe care nu ii cunosti nu se compara cu orice altceva!

Link spre comentariu

eu am sa va dau bani si atat. nu ma pot uita in ochii oamenilor alora. asa ca n-am sa vin.

constructiv, am alta idee, nu stiu cat de fezabila: cu 5 milioane (500ron) se poate cumpara o cantitate impresionanta de haine second hand de sezon... polartecuri, fasuri, salopete, etc...

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

pana acum s-a facut asa : fiecare a adus haine si jucarii de unde a putut sa stranga si cat a putut.pe urma,se merge la metro,selgros etc si cu banii pe care ii pune fiecare se iau muuuulte alimente.se pun masinile in rand si fiecare familie trece pe la portbagaj si primeste zahar,ulei,etcetc astfel incat la ultima masina are tot necesarul :grin:

@svejk : pe tine te punem sa stai cu seful de post care va pretinde k este cel mai amarat dintre toti,vino linistit

Link spre comentariu

Mda ...Cand va hotarati ce si cum dati-mi un semn ... Daca eu gasesc ceva intre timp pun pe forum ...Suma care o pun in joc nu o anunt de acum, decat dupa ce voi imi veti spune cat ati reusit sa stangeti pana atunci ...

Link spre comentariu

Ok! Ma bucur ca s-a raspuns propunerii.

Yonutz, esti binevenit. O sa ne cunoastem mai bine si sunt sigur ca ne vom schimba ambii parerile. :h5

Va propun:

Pasul 1. sa hotaram mai intai localitatea in care vom desfasura actiunea umanitara.

Pasul 2. cine se ocupa de strangerea banilor, lista de cumparaturi efectuarea cumparaturilor si loculin care vor fi depozitate pentru o perioada scurta..

Pasul 3. data la care se va intampla intamplarea.

Daca sunteti de acord va propun totusi o localitate izolata in care se poate ajunge doar cu 4x4. Ca urmare, dupa ce stabilim aceasta localitate va trebui sa vorbim cu primarul, preotulsau cu oricine altcineva care ne poate da informatii despre numarul de familii, batrani, copii etc, pentru ca in functie de asta vom strange banii si vom face cumparaturile.

Sper sa nu se faca glume, dar incerc sa aduc una din televiziuni care sa mediatizeze actiunea. Asta nu pentru a aparea noila televizor ci pentru ca opinia publica sa vada ca nu suntem doar niste "distrugatori"de paduri sau ceva in genul acesta.

Daca mi-a scapat ceva din vedere, astept opinii.

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

Pasul 2. cine se ocupa de strangerea banilor, lista de cumparaturi efectuarea cumparaturilor si loculin care vor fi depozitate pentru o perioada scurta..

cumparaturile se fac in ziua respectiva,dimineata devreme,se incarca totul in masini si se merge acolo.banii se strang in parcare.

Link spre comentariu

Cu voia voastra, propun sa continuati discutia depre aceasta actiune umanitara in topicul pe care il va deschide Mugur in sectiunea Club4x4.

Propun de asemenea ca Mugur sa coordoneze aceasta actiune pentru ca are experienta in asa ceva.

Ascultati va rog propunerile lui pt ca e profesionist. Va va fi mai usor si voua.

Hai sa facem totul organizat sub numele :c

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare