Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor umanitar de sarbatori

zippo

Postări Recomandate

Salutare Oameni Buni,

unul din scopurile forumului/CLUB-ului 4x4 este si implicarea in proiecte sociale.Unii dintre noi au mai initiat, ajutat, participat, contribuit la actiuni de acest gen, asa ca incercam sa fim de folos atat cat putem...

Iata ce va propun :

-beneficiarii acestei actiuni umanitare sa fie copiii abandonati, pe care-i creste Parintele Tanase din localitatea Valea Plopului cu ajutorul catorva sateni cu Suflet, din zona.

-locatia este aproape de Bucuresti, undeva dupa Valenii de Munte in localitatea Valea Plopului

-data actiunii este sambata 22 decembrie 2007

Cum procedam :

-initiem aici o lista publica de donatii in bani sau/si produse pe care fiecare poate sa le aduca sau sa le obtina de la diversi sponsori dispusi sa contribuie la actiunea initiata de CLUB 4X4

-vom lua legatura cu Parintele Tanase sa ne spuna care sunt nevoile urgente ale copiilor; din banii adunati se vor cumpara produsele respective

-logistica transportului produselor si al distribuirii acestora pe fiecare masina din caravana o vom face cu 2-3 zile inainte in functie de nr. de masini inscrise si de cantitatea de produse; va rugam de aceea sa confirmati participarea pana pe data de miercuri,19.12.2007

- ultimele produse le vom achizitiona si repartiza in dimineata zilei de 22.12.2007, de la Metro Baneasa, unde va fi locul de intalnire si apoi de plecare spre Valea Plopului.

- propun ca ora de intalnire sa fie 5.30 dimineata pentru achizitionare si ora 8.30 pentru plecare; in intervalul de 3 ore se achizitioneaza si se repartizeaza produsele in masini

- se merge spre Valea Plopului in coloana; cateva masini vor avea insemne ( steaguri sau ceva similar ) pe care o sa scrie " Actiune Umanitara Club 4x4 "

- se desfasoara actiunea propriu-zisa de distribuire la Valea Plopului

- avand in vedere ca toti avem probleme si suntem ocupati propun ca la intoarcere sa ne oprim undeva la Valeni sa mancam ceva si sa ne uram cele bune inainte de sarbatori si sa mai discutam una, alta; ceva neprotocolar...

Ulterior, participantii si sponsorii vor primi diplome de multumire din partea Club 4x4 + DVD-ul cu pozele aferente actiunii, asa cum v-am obisnuit de fiecare data.

Va multumesc anticipat si contam pe participarea voastra cat mai numeroasa.

Deschid public lista de donatii cu suma de :

- 1000 Euro + logistica + transport cu 2 masini

Astept public sau pe PM mesajele voastre ca sa stim pe ce si cine ne bazam.

Mugur si Ligia

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 118
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

vin cu 1 masina in care bag, dupa cum urmeaza:

- haine cate o sa pot sa strang pana atunci (nu doar de la mine, ci si de la colegii de munca....)

- bani (undeva, intre 500 si 1000 ron)

- orice altceva folositor gasesc :D

:h5

Just.... Poke :)
Link spre comentariu

vin cu 1 masina in care bag, dupa cum urmeaza:

- haine cate o sa pot sa strang pana atunci (nu doar de la mine, ci si de la colegii de munca....)

- bani (undeva, intre 500 si 1000 ron)

- orice altceva folositor gasesc :D

:h5

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Multumim Pokemon !... :grin: :h5 :rsp

Link spre comentariu

Actiune umanitara

Vin cu doua TV-uri (noi) din Metro sau Selgros cumparate + 1000 RON ptr fondul de cumparaturi!

Asa cum am promis (chiar daca voi mi-ati sters posturile fara explicatie) nu o sa mai postez niciodata pe forumul vostru...Dar asa nu inseamna ca o sa stau cu mainile in san cand se face o astfel de actiune!

Voi fi prezent la ora stabilita si locul stabilit!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Re: Actiune umanitara

Vin cu doua TV-uri (noi) din Metro sau Selgros cumparate + 1000 RON ptr fondul de cumparaturi!

Asa cum am promis (chiar daca voi mi-ati sters posturile fara explicatie) nu o sa mai postez niciodata pe forumul vostru...Dar asa nu inseamna ca o sa stau cu mainile in san cand se face o astfel de actiune!

Yonut, tot respectul pentru gestul tau dar, legat de posturile sterse, si eu am promis cand am facut forumul acesta ca voi sanctiona utilizatorii care nu se inscriu in linia acestui forum si voi sterge toate posturile care sunt considerate ofensatoare.

Nu te opreste nimeni sa mai scri pe acest forum, dar , incearca sa nu mai jignesti gratuit pe oricare din membri acestui forum. Iar daca totusi vrei sa o faci, utilizeaza mesageria privata. Acest lucru este valabil pentru toata lumea. Indiferent ca e administrator, moderator sau utilizator.

Multumesc

Max

Link spre comentariu

Yonut, tot respectul pentru gestul tau dar, legat de posturile sterse, si eu am promis cand am facut forumul acesta ca voi sanctiona utilizatorii care nu se inscriu in linia acestui forum si voi sterge toate posturile care sunt considerate ofensatoare.

Nu te opreste nimeni sa mai scri pe acest forum, dar , incearca sa nu mai jignesti gratuit pe oricare din membri acestui forum. Iar daca totusi vrei sa o faci, utilizeaza mesageria privata. Acest lucru este valabil pentru toata lumea. Indiferent ca e administrator, moderator sau utilizator.

Multumesc

Max

Si mie mi-a fost sters un mesaj care era "nelalocul lui". Nu m-am suparat, am recunoscut ca era cam "deplasat" si am mers mai departe.

Felicitari pentru implicarea in actiunea umanitara, Yonutz si sa speram ca resentimentele sa nu strice lucrurile bune si frumoase. Nimeni nu e perfect! :h5 :c

P.S. Cred ca sunt un pic :off , scuzati-ma , dar chiar vroiam sa fac precizarile astea!

Link spre comentariu

vin si eu cu min 1000 ron si sa mai vad ce.

si mai vine un prieten cu Trooperul tot cu min 1000 ron si sa mai vada cu ce...

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

inca ceva, daca tot nu sa batut in "cuie" locatia, poate mai gasim in zona niste sate de oameni amarati.

am in zona o casa si m-as putea interesa de asa ceva, ce zice-ti?

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

Un nr. de tel pe pm, va rog, sa putem lua legatura .... in caz ca nu pot ajunge atunci sa ne vedem cu o zi doua inainte.

Multumesc

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Multumim Yonutz !... :rsp

Link spre comentariu

vin si eu cu min 1000 ron si sa mai vad ce.

si mai vine un prieten cu Trooperul tot cu min 1000 ron si sa mai vada cu ce...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Multumim Trooper !... :grin: :h5 :rsp :c

Link spre comentariu

Un nr. de tel pe pm, va rog, sa putem lua legatura .... in caz ca nu pot ajunge atunci sa ne vedem cu o zi doua inainte.

Multumesc

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Numarul meu de telefon este 0722.319.177 / Mugur Nicolae.

Il pun aici, fara sa-ti mai dau PM, poate sunt si alti doritori care vor sa ma contacteze vis-a-vis de aceasta Actiune Umanitara !... :roll: 8) :grin:

Multumim anticipat Adrian ZUZ !... :rsp

Link spre comentariu

Si eu vreau sa particip, asa ca puteti conta si pe mine ... am sa pun bani si sper sa fac rost si de ceva jucarii ...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Multumim Koala, tot timpul ne-am bazat pe tine !... :grin: :h5 :rsp :c

Link spre comentariu

inca ceva, daca tot nu sa batut in "cuie" locatia, poate mai gasim in zona niste sate de oameni amarati.

am in zona o casa si m-as putea interesa de asa ceva, ce zice-ti?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Am sa incerc aici sa explic care sunt motivele si cum alegem o anumita locatie / beneficiari ai unui Ajutor Umanitar...

In primul rand incercam sa invatam din greselile si problemele pe care le-am avut in trecut la diverse alte Actiuni Umanitare; incercam sa nu le repetam si sa fim eficienti :

-in partea cealalta la beneficiarii actiunii trebuie sa existe o persoana de contact care sa cunoasca bine care sunt problemele locale si de ce anume au nevoie ( degeaba le ducem noi zahar daca ei au nevoie de ulei...)

-acea persoana trebuie sa aiba o anumita tinuta morala si sa imparta in mod echitabil produsele, in asa fel incat sa beneficieze cat mai multe persoane ( au existat situatii cand de exemplu au venit ajutoarele, primarul era plecat la vanatoare, a venit si a intrebat, voi de la ce partid sunteti ?...A, sunteti de la clubul X, nu ne intereseaza ajutoarele, noi nu primim decat de la partidul Y...doar cand i s-a spus sa repete asta in fata camerei de filmat si ca va fi difuzat pe un post de televiziune cu mesajul sau tendentios, s-a imbunat si a acceptat sa colaboreze...)

-acea persoana trebuie sa fie o persoana altruista care sa nu incerce sa-si traga capital electoral de pe urma noastra ( au fost situatii cand ajutoarele s-au dat doar la anumite persoane, acolitii primarului sau cand primarul le-a zis, Vedeti EU de la partidul X, i-am adus pe astia cu ajutoarele !...)

-daca impartim noi personal ajutoarele, haotic, fara sa existe un suport logistic, putem fi pusi in fata unor situatii de genul sa se ia oamenii la bataie pe ajutoare...

-sunt multe alte probleme pe care le-am observat la altii dealungul timpului sau chiar noi ne-am confruntat cu ele si am dori sa nu se repete...

-din acest motiv, in ultimii ani, am ales copiii / educatia ca beneficiari ai Actiunilor Umanitare, ei sunt viitorul nostru si au o mentalitate nepervertita fata de adulti...parerea mea... :roll:

-in plus acesti copii ca si Parintele Tanase si ceilalti Oameni de Suflet care sunt implicati in acest proiect nu primesc absolut nici un ajutor de la stat si nu sunt implicati politic...

Daca nu sunteti de acord cu aceasta locatie, pot lua legatura cu cei de la Crucea Rosie, unde am mai colaborat pe alte proiecte umanitare sa-mi dea alte locatii...

Un alt aspect pe care vreau sa-l ating : stiu ca exista o moda printre cei de la off road sa se mearga in locatii izolate, greu accesibile, pentru a imbina placerea personala de a te da cu gestul umanitar.

Au fost situatii in care traseul de acces ales a fost de fapt un traseu de extrem abia accesibil vara, pe care unii din participanti au ramas blocati, in noile conditii de iarna sau unii sponsori cu masini stock care au vrut si ei sa participe s-au speriat DEFINITIV...

Sa nu uitam ca scopul nostru este DISTRIBUTIA AJUTOARELOR UMANITARE si nu SATISFACEREA PLACERII PERSONALE de a ne da, noi ne putem da ORICAND...de CRACIUN, de PASTE, in situatii de CALAMITATE sa ne aducem aminte de cei defavorizati care au nevoie de noi...TOTUSI... :roll:

Va multumesc pentru rabdare si intelegere,

Mugur

Link spre comentariu

d-aia mie mi se pare normal sa 'profitam' (daca se poate, si daca se poate spune asa) ( :grin: ) de oferta lui yonutz, mai mult decat generoasa, de a asigura transportul. de dat e timp oricand, acum ar fi vorba de altceva.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

:roll: ...Lucrurile nu sunt asa simple cum par, daca reducem totul la modul cel mai pragmatic, puteam strange doar o suma de bani pe care o viram intr-un cont si ne culcam linistiti pe o ureche, avand constiinta impacata ca ne-am facut datoria... :roll: 8) :grin:

Orice proiect trebuie privit in complexitate :

-vom avea o discutie prealabila

-ma voi duce acolo inaintea actiunii propriuzise, candva in cursul saptamanii sa vad ce si cum

-dupa toate acestea vom stabili ultimele detalii logistice

-e bine sa mergem acolo personal cu masinile noastre

-e bine sa faci ceea ce simti, daca vrei sa faci o fapta bune fa-o din tot sufletul si implica-te personal si total

-unora chiar ne pasa si de ceilati si vrem sa facem ceva pentru a-i ajuta

-nu in ultimul rand e vorba de imagine, ganditi-va ca perceptia generala a oamenilor asupra posesorilor de 4x4 este una negativa; trebuie sa incercam sa o schimbam atat cat putem prin implicarea in cat mai multe proiecte sociale - umanitare, actiuni de ajutorare in zone calamitate, plantare de puieti de copaci, interventii medicale in zone greu accesibile etc.

-in esenta trebuie sa dovedim utilitatea acestor masini, ca si noi putem ajuta societatea prin intermediul fenomenului 4x4

Sunt multe de spus pe tema asta, dar eu sunt de parere ca :

-"mai putine discutii, mai multa actiune !"

-"sa nu uitam nicicand de cei mai tristi ca noi !"

S-auzim de bine,

Mugur

Link spre comentariu

in tema cu "mai putine discutii, mai multa actiune", azi am fost sa cumpar hainute, haine si jucarii. am cumparat niste ursi de plus ca aia din filme, daca aveam d-astia cand eram mic si ceausescu era reales, reales, reales, azi eram departe :grin: :grin:
Link spre comentariu

in tema cu "mai putine discutii, mai multa actiune", azi am fost sa cumpar hainute, haine si jucarii. am cumparat niste ursi de plus ca aia din filme, daca aveam d-astia cand eram mic si ceausescu era reales, reales, reales, azi eram departe :grin: :grin:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

:h5 :grin: :rsp :tk :10 :Gr

Link spre comentariu

am mai produs niste chestii, prin urmare la aceasta ora, dispun de aprox. 200 litri de haine si alte inginerii (prosoape, cuverturi, asternuturi), de vreo 4 sacose cu incaltaminte, si de-un morman de jucarii.

sa-mi spuneti cand si unde sa le livrez de maine incolo...

Link spre comentariu

am mai produs niste chestii, prin urmare la aceasta ora, dispun de aprox. 200 litri de haine si alte inginerii (prosoape, cuverturi, asternuturi), de vreo 4 sacose cu incaltaminte, si de-un morman de jucarii.

sa-mi spuneti cand si unde sa le livrez de maine incolo...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bravos, camarade, te misti repede !... :grin: :h5

In principiu dupa cum am stabilit in primul meu mesaj referitor la Actiunea Umanitara, pe acest topic, urmeaza sa ne intalnim in dimineata zilei de 22, in parcarea de la Metro Baneasa unde vom repartiza toate produsele in functie de spatiul disponibil si de cate masini vor participa.

Oricum vom face si o estimare preabila asupra volumului aferent.

Daca tu nu iti reconsideri decizia initiala de a nu participa si poate te razgandesti, ne-ar ajuta destul de mult daca le-ai aduce undeva cat mai aproape de data plecarii Caravanei Umanitare.

In cazul in care te incurca foarte tare si nu ai unde sa le depozitezi pana atunci luam legatura pe PM si gasim o solutie care sa te avantajeze, sa te putem degreva...

Multumesc de intelegere,

Mugur

Link spre comentariu

bun. de stat in cap nu-mi stau, am suficient loc de manevra in camera. (cred ca am depasit totusi 200l)

de reconsiderat nu, altfel nu ziceam de "unde cand si cui le predau".

daca va ajuta, vi le-aduc in dimineata zilei de 22.

daca intre timp mai gasesc, mai bag.

numai bine.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare