Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Anglia-Romania

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 60
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...

Re: Angli-Romania

Salut!

Mai faci curse în Anglia? Aş avea de dus la Londra un plic. Ştiu că sună aiurea, dar trebuie să rezolv cu actele maşinii, un Mitsubishi Pajero luat de acolo, la care trebuia să primesc actele din aprilie, dar am aşteptat degeaba. Trebuie să ajungă la un prieten, apoi la DVLA.

Mulţumesc!

Florin 0743122529

Mitsubishi Pajero SWB 1993

4D56TD manual Super Select

Volan dreapta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, imi pare rau ca am vazut asa tirziu dar contul meu nu a mai functionat, abia ieri s-a rezolvat problema prin bunavointa lui Vstef,,,,eu sunt in drum spre Londra, incarc azi( 10.08.2010) de la Baia Mare, daca nu rezolvi nimic la cursa urmatoare o rezolvam,,,,,Deci, pt cine mai e interesat sa-si aduca masina sau pachete de la londra, de luni ma gasiti acolo!!

Patrol Y60 1992

IMG-eu... under construction

Mercede G W463 1995

Link spre comentariu

Salut, ai o adresa acolo, unde sa pot cere sa-ti livreze un pachet? Vreau sa iau ceva din Anglia, dar nu livreaza decit in interiorul tarii. Multumesc!

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

Salut, imi pare rau ca am vazut asa tirziu dar contul meu nu a mai functionat, abia ieri s-a rezolvat problema prin bunavointa lui Vstef,,,,eu sunt in drum spre Londra, incarc azi( 10.08.2010) de la Baia Mare, daca nu rezolvi nimic la cursa urmatoare o rezolvam,,,,,Deci, pt cine mai e interesat sa-si aduca masina sau pachete de la londra, de luni ma gasiti acolo!!

Un autoturism poti aduce din Londra pana in Baia Mare?

E vorba de un Mercedes E-class.

Daca da, te rog sa imi spui cat m-ar costa.

Multumesc.

Link spre comentariu

1.@Flay- pachete se pot aduce la urmatorul cod: NW9 Capitol Way Asda Superstore Colindale, la camionul Man albastru cu prelata Rico cu un tel in prealabil la 07985311339

2.@Max- cu mare placere dar prima data trebuie sa vedem ce incarcam(daca sunt fiare avem loc si de masini), marti saptamina viitoare descarc , ca si cost 450 lire masina +50 lire recovery(rampa pt incarcare).In general noi intram pe Arad in tara, dar ne auzim miercuri.

Patrol Y60 1992

Mercede G W463 1995

Link spre comentariu

Re: Anglia-Romania

@gabelu-pt o masina mica gen corsa, fabia, polo,...transportul este 350 lire plus incarcarea(50 lire),,descarcarea se face la Onesti sau oriunde pe traseul Arad-Onesti daca este rampa pt descarcare

Patrol Y60 1992

Mercede G W463 1995

Link spre comentariu

Azi la ora 18 incarac, dar nu am vesti prea bune, se pare ca incarc 30 paleti cu balsam de rufe(lenor), sa vad daca putem sa-i suprapunem pe parcare, daca nu,,,,,,cam nasol, dar ne auzim dupa ce incarc.

Patrol Y60 1992

Mercede G W463 1995

Link spre comentariu

Lunga masina ti-ai mai luat domnu, a trebuit sa mai desfac inca doi paleti sa incapa, unul l-am incarcat la tine in masina, asa ca la Brasov avem de treaba, totul e ok, sunt in port astept imbarcarea,,,ne auzim, cum intru in tara te sun, daca mai e ceva de comunicat cu SMS ca nu o sa mai am net,,,

Patrol Y60 1992

Mercede G W463 1995

Link spre comentariu

Salut Lucian,

Am si eu un Mitsu " SWB de adus din Anglia prin Septembrie 10-15 ale lunii,

masina se afla la sud in Chard , intre Dorchester si Exeter.Ce zici ma ajuti ??

Ar fi 2 variante in caz ca da:

1.Dusa pana la Bucuresti

2.Sa mi-o lasi in Germania.

Vreau si niste preturi in caz ca vrei si poti.

Multumesc anticipat.

Editat de emanoeladrian
RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare