Flash4x4 Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Re: Anglia-Romania Nu ii mai antrenez, lasa-i sa se odihneasca!! E deja la mine in portbagaj Acum sunt la Oxford si ma intorc maine in tara cu masina lui Blondu plina de goodies Pe a mea, o sa o iei tu in masina ca nu cred ca fac doua drumuriin 1 sapt ca nu sunt autobuz!!! Dar mai vb! Problema e ca trebuie luaa masina de aici de la Oxford ca fata de aici unde ramane mashina ii e frica si sa se suie in ea la volan, ca daca apasa pe pedala ii raman pletele in portbagaj!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Anglia-Romania Sanatate d-ul Lucian! Cam la cat ar ajunge adusul in tara pt o caravana statica, din acelea mari de vreo 30-35 mp din Anglia, de undeva de pe langa Londra la Craiova? Multumesc frumos Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Decembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Anglia-Romania Dati-mi va rog dimensiuni(lungime,latime,inaltime,greutate) sa vedem cum o putem combina,,, Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Anglia-Romania Aveti mesaj privat. Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sny Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Re: Anglia-Romania Buna ziua, pentru 1(unul) sau mai multe Smart-uri Fortwo ? cam la ce pret ar ajunge transportul cat mai aproape de bucuresti ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Re: Anglia-Romania Buna ziua, pentru 1(unul) sau mai multe Smart-uri Fortwo ? cam la ce pret ar ajunge transportul cat mai aproape de bucuresti ? ~350 lire,asa a platit un amic . Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Re: Anglia-Romania Cam asa 350 - 400 lire! Ai numarul de telefon, daca ai de adus vreo masina! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 (editat) Re: Anglia-Romania salut, ma intereseaza si pe mine transportul pentru o caravana statica cu dimensiunile intre 32-34 ft (lungimea)x 10-12 ft (latimea) x 6-7 ft (inaltimea) in ceea ce priveste greutatea inca nu stiu datele. distanta fata de acest zip EC1A 1AH este de 50 mile. ma intereseaza adusa pana la campina. o alta cerere de pret este pentru un 4x4.(discovery,pajero sau defender) 0745978735 multumesc. Editat Februarie 21, 2012 de chevy Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 Re: Anglia-Romania Salut, pe viitor m-ar interesa si pe mine sa duc o cutie de viteze la Aschroft Transmision Coordonatele lor ar fi: Ashcroft Transmissions Ltd. Units 5 & 6, Stadium Estate, Cradock Rd. Luton. Beds, LU4 0JF UK Un pret se poate? Multumesc S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 (editat) Re: Anglia-Romania un transport de 4 roti, jante si cauciucuri, 31 / 15, face cineva ? cat ajunge ca pret ? de la vreo 100 km de londra, inspre nord, pana in Ro undeva, nu am pretentia sa-mi ajunga acasa... cand se poate ? Editat Februarie 23, 2012 de u2_2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knupz Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: Anglia-Romania salut,cat ma costa transportul unui skyjet din uk pana in RO,eventual langa bucuresti.Pret informativ rog. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Februarie 26, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2012 (editat) Re: Anglia-Romania Va salut si cu parere de rau va anunt ca nu mai am masina pe relatia UK-RO... Editat Februarie 26, 2012 de Astral Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate