Vizitator nivareloaded Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Am si eu o nelamurire.... Poate sa-mi spuna cineva care sunt diferentele sau asemanarile dintre galloper si mitshubishi pajero?? Ma intereseaza daca in teren se comporta la fel, dar si toate celelalte detalii referitoare la intretinere, preparare pentru off road, consum, etc... Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nivareloaded Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: comparatie galoper/mitshubishi a.... si inca ceva, legat de blocante, galoperul posada blocant central sau spate??, stiam ceva de cel 3000 v6???!! Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: comparatie galoper/mitshubishi salut! cobra care poseda hyundai iti poate da multe detalii........ poate iesi cu ei duminica si o si vezi la lucru! bafta si ne vedem in noroi! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: comparatie galoper/mitshubishi Daca vii maine poti chiar sa le vezi pe amandoua side by side, mitsu meu si galloperul lui Cobrra :grin: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: comparatie galoper/mitshubishi Mecanic,identic. Se comporta la fel. Cam toate Galloperele au LSD pe spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: comparatie galoper/mitshubishi da toate galloperele au LSD iar mits-ul blocant sigur pe puntea spate la gallp piesele se gasesc greu sa nu mai spun de bucsi eu nu am reusit sa le gasesc iar la mitsu le gasesti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: comparatie galoper/mitshubishi pe puntea spate la gallp piesele se gasesc greu sa nu mai spun de bucsi eu nu am reusit sa le gasesc iar la mitsu le gasesti Pune tendoane de orice Pajero I (tinand cont de LWB - SWB) Eu asa am facut si au intrat perfect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Robert_ Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: comparatie galoper/mitshubishi Pune tendoane de orice Pajero I (tinand cont de LWB - SWB) Eu asa am facut si au intrat perfect. Nu reusesc sa gasesc bucsele de la bara stabilizatoare spate la un Galloper 1998 V6 3000, imi puteti spune de la ce model s-ar potrivi?:tk Hyundai Galloper V6 3.0 L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: comparatie galoper/mitshubishi Incearca la Hyundai. Costa 1.5 lei bucata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Robert_ Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: comparatie galoper/mitshubishi Incearca la Hyundai. Costa 1.5 lei bucata Reprezentanta Hyundai? 1,5 lei?! 15.000 lei vechi?:old Hyundai Galloper V6 3.0 L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: comparatie galoper/mitshubishi Reprezentanta Hyundai? 1,5 lei?! 15.000 lei vechi?:old Corect. Eu am schimbat toate bucsele barilor stabilizatoare. Sunt foarte ieftine pe original. Alea mari care "tzin" bara vin pereche si e cam 18lei bucata (180.000). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Robert_ Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: comparatie galoper/mitshubishi Corect. Eu am schimbat toate bucsele barilor stabilizatoare. Sunt foarte ieftine pe original. Alea mari care "tzin" bara vin pereche si e cam 18lei bucata (180.000). O sa merg la reprezentanta in arad sa verific. Multumesc de informatie! :2dr Hyundai Galloper V6 3.0 L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate